Steam Machine/Gamepad/VR Set Duyuruldu!

hayır tanıtımda bize fsr ile 4k 60 fps denildi herhangi upscale muhabbeti dönmedi ayrıca cihaz rdna 3 mimarisi kullaniyo ve rdna 3 mimarisinda fsr4 desteği bulunmamakta. tabi eğer anlaşmalı bi şekilde modifiye edip fsr4 eklemez ise.
Evet fsr ile 4k 60 fps dediler. Bende sizin gibi düşünmüştüm Rdna 3de fsr4 yok ama coğu güvenilir haber kaynağı. Hatta prototip olarak cihazı deneyimleyenler bile fsr 4 diyorsa fsr4 olma ihtimali cok yüksek.

Zaten fsr4 değilse geçmiş olsun boş bir cihaz. Düşünsene cyberpunkta fsr açık performansta piksel piksel kayan adamlarla dövüşüyorsun,araba sürüyorsun anlamı yok.

Evet fsr ile 4k 60 fps dediler. Bende sizin gibi düşünmüştüm Rdna 3de fsr4 yok ama coğu güvenilir haber kaynağı. Hatta prototip olarak cihazı deneyimleyenler bile fsr 4 diyorsa fsr4 olma ihtimali cok yüksek.

Zaten fsr4 değilse geçmiş olsun boş bir cihaz. Düşünsene cyberpunkta fsr açık performansta piksel piksel kayan adamlarla dövüşüyorsun,araba sürüyorsun anlamı yok.
fsr4 sölentisi yüksek ihtimal Semi-custom Rdna3 olacağından dolayıdır. düz rdna3 olarak bahsedilseydi fsr4 ün sözü bile konuşulacağını sanmıyom. semi custom olduğundan Amd ekstra modifikasyon yapıp fsr4 ekleyebilir. bide şöle problem var fsr4 olsa bile kullanamayacağız tam olarak. çünkü hala çoğu oyun FSR 2.0 kullanıyo ve Fsr4 olması için Fsr 3.1 den upscale edilmesi gerek.

Zaten native demediler. FSR ile 4k 60 olacağı söylendi diye biliyorum.

Sistem özelliklerine bakarsak da öyle olacak gibi duruyor.
ben fsr kesin olarak söylenmedi diye biliyorum çünkü fsr4 ile tam bir anlaşma yapılmamış gibi bir şeydi. ama büyük ihtimalle fsr geleceği söyleniyor

ben fsr kesin olarak söylenmedi diye biliyorum çünkü fsr4 ile tam bir anlaşma yapılmamış gibi bir şeydi. ama büyük ihtimalle fsr geleceği söyleniyor
İnceleme videolarında FSR ile şeklinde duydum ama bence de FSR ile verir bu performansı gibi. Yoksa zaten Steam'deki birçok oyunu rahat rahat oynatır.

Geri