Neler Yeni

STEAM OYUN ÖNERİLERİ

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
Viking temalı bir oyun almak istiyorum bunun en iyi örneklerinden olduğunu düşünüyorum Valhallanın. Sekiro üstte de belirttiğim gibi boss savaşlarının zor olduğunu duydum ve daha önce hiç soulslike oyunlarına giriş yapmadığımdan tereddütlerim var açıkçası.
Alma. Souls like oyunları sevenleri anlayamıyorum. Gerçekten anlayamıyorum. Valhalla tekrara düşüyor her AC oyunu gibi ama Sekiro gibi ilk 2 saatte oyundan soğutmadı beni. Terlemeden rahat rahat oyna agam

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Metro serisi ve Dying Light Definitive Edition almanıda öneririm.

Helixo

80+ Bronze
Viking temalı bir oyun almak istiyorum bunun en iyi örneklerinden olduğunu düşünüyorum Valhallanın. Sekiro üstte de belirttiğim gibi boss savaşlarının zor olduğunu duydum ve daha önce hiç soulslike oyunlarına giriş yapmadığımdan tereddütlerim var açıkçası.
Ben sadece öneri yapıyorum ama ac oyunları genellikle ilk başları güzel olum sonradan sıkan oyunlardır
Alma. Souls like oyunları sevenleri anlayamıyorum. Gerçekten anlayamıyorum. Valhalla tekrara düşüyor her AC oyunu gibi ama Sekiro gibi ilk 2 saatte oyundan soğutmadı beni. Terlemeden rahat rahat oyna agam
zevk meselesi

Cihangir

80+ Gold
metro, dying light, hellblade

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Odyssey oynadığımda çok sevmiştim ve o yüzden almak istedim aslında evreninide seviyorum. Sekiroyu hiç denemedim denesemde alışabileceğimi sanmıyorum açıkcası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Metro serisi ve Dying Light Definitive Edition almanıda öneririm.
İki seriyi de bitirdim teşekkürler.

Ben sadece öneri yapıyorum ama ac oyunları genellikle ilk başları güzel olum sonradan sıkan oyunlardır

zevk meselesi
Yani farkındayım ama Far Cry serisinide severek oynadım sanırım tekrara düşmesi benim için çok sorun olmuyor. :) Önerilerin için teşekkür ederim.

metro, dying light, hellblade
Metro serisini ve dying litght bitirdim. Gerçekten Hellblade mi önerdin :) profil fotoğrafım ve steam profilime girmeni öneririm :)

Cihangir

80+ Gold
Odyssey oynadığımda çok sevmiştim ve o yüzden almak istedim aslında evreninide seviyorum. Sekiroyu hiç denemedim denesemde alışabileceğimi sanmıyorum açıkcası.

İki seriyi de bitirdim teşekkürler.

Yani farkındayım ama Far Cry serisinide severek oynadım sanırım tekrara düşmesi benim için çok sorun olmuyor. :) Önerilerin için teşekkür ederim.

Metro serisini ve dying litght bitirdim. Gerçekten Hellblade mi önerdin :) profil fotoğrafım ve steam profilime girmeni öneririm :)
hitman, bully

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
ben zor şeyler oynamaktan zevk alıyorum aslında kolay şeyleri sevmiyorum film izliyormuşum gibi geliyor sürekli aynı basit haretlerle adam dövmek banada çok sıkıcı geliyor tercih meselesi tamamen

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre

Cihangir

80+ Gold

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Sekiro ile başlamak ne kadar doğru acaba. Boss savaşları çok zor diye biliyorum. :)
Başta deliretibilir ama alışınca çok zevkli oluyor. Souls oyunlarına Sekiro ile başladım açıkçası zor geldi. Bir yerden sonra bazı boss savaşları eğleneli oluyor o aşamaya gelince souls oyunlarını daha çok seviyorsunuz

Top Bottom