Neler Yeni

STEAM OYUN ÖNERİLERİ

Dušan Tadić

80+ Silver
Viking temalı bir oyun almak istiyorum bunun en iyi örneklerinden olduğunu düşünüyorum Valhallanın. Sekiro üstte de belirttiğim gibi boss savaşlarının zor olduğunu duydum ve daha önce hiç soulslike oyunlarına giriş yapmadığımdan tereddütlerim var açıkçası.
Eğer souls-like oyunlara giriş yapmak istiyorsan Mortal Shell alarak kendini deneyebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 7₺ falan olması lazım.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

TheFaLcoN

80+ Bronze
detroit, horizon zero dawn, a plague tale requiem, kena bridge, sea of thives, rdr 2, sekiro

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
bide manhunt, gta 4, hitman de 3 hariç hepsi
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başta deliretibilir ama alışınca çok zevkli oluyor. Souls oyunlarına Sekiro ile başladım açıkçası zor geldi. Bir yerden sonra bazı boss savaşları eğleneli oluyor o aşamaya gelince souls oyunlarını daha çok seviyorsunuz
Umarım bir gün başlayabilirim açıkçası istiyorum bi şekilde başlamayı.

Eğer souls-like oyunlara giriş yapmak istiyorsan Mortal Shell alarak kendini deneyebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 7₺ falan olması lazım.
Aldım deneyeceğim mutlaka.

Mortal Shell'i DLC ile beraber al

Teşekkür ederim bu şekilde ekledim.

detroit, horizon zero dawn, a plague tale requiem, kena bridge, sea of thives, rdr 2, sekiro
Detroit sanırım epicde vardı, horizon pek bana göre değil, denemiştim ama sarmadı beni, inceleyeceğim, o tren kaçtı bence :/ RDR 2 zaten var kütüphanemde, şuanda soulslike bir oyun deneyimlemek istemiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,874
Üyeler
166,642
Son üye
Semih Şentürk
Top Bottom