Neler Yeni

Steam Oyunları Klasör Taşıma Hakkında

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Arkadaşlar Merhaba

Steamdaki oyunları taşınabilir hard diske yükleyip o şekilde oynuyordum.Şimdi pc ye format atacağım.Kurulum tamamlandıktan sonra taşınabilir hard diskte bulunan oyunları pc nin ssd ne atsam steami kursam oradan oyunları çekebilirmiyim.Daha önce deneyen oldumu.yardımlarınızı bekliyorum.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Emre
Arkadaşlar Merhaba

Steamdaki oyunları taşınabilir hard diske yükleyip o şekilde oynuyordum.Şimdi pc ye format atacağım.Kurulum tamamlandıktan sonra taşınabilir hard diskte bulunan oyunları pc nin ssd ne atsam steami kursam oradan oyunları çekebilirmiyim.Daha önce deneyen oldumu.yardımlarınızı bekliyorum.
Ssd ye uefi windows kurmak için format attım atmadan önce steam üzerinden hdd ye taşımıştım oyunları herhangi bir sorun olmadı ssd ye geri aktardım oynayabiliyorum.
Tek sorun oyunların kısayollarında logo gelmiyor :)

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssd ye uefi windows kurmak için format attım atmadan önce steam üzerinden hdd ye taşımıştım oyunları herhangi bir sorun olmadı ssd ye geri aktardım oynayabiliyorum.
teşekkür ederim dostum cevabın için.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Temiz çözüm:

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Berk
Arkadaşlar Merhaba

Steam kur, yeni kurulum yapacağın için oyun dosyaları bölümü oluşmamış olacak büyük ihtimal, bunu çözmek için 5-15mb küçük indie bir oyun yükle steam üzerinden. Daha sonra steami komple kapat(uygulama yöneticisinden açık bir şeyi kalmasın). Daha sonra taşınabilir diskinde oyun dosyalarını steam/steamapps/common buranın içerisine taşı. Taşıma işlemi bittikten sonra steam başlat, ilk etapta oyunlar yüklü gözükmeyecek, normal bir şekilde indiriyormuş gibi yap. Steam bu esnada oyun dosyalarını otomatik arayıp bulacak. Disk yazma işlemi bittikten sonra belki ufak patch atabilir.

Eğer tekrar taşınabilir disk üzerinden oynamak istiyorsan, format sonrası steam kur. Steam üzerinden taşınabilir diski görebilmesi için sanki yeni bir oyun kütüphanesi oluşturuyormuş gibi yapman gerekecek.

Son düzenleme:
Top Bottom