Steam para iadesi 70 gündür yatmadı

alperr35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
126
Arkadaşlar iyi akşamlar 2 ay önce falan steamden oyun alıp (250 TL) iade etmiştim yaklaşık 3 dakika falan oynamıştım iade onaylandı ve para geçer diye bekledim 250 TL çok olmadığı için de çok takmamistim ama baktım bugün tam 70 gün geçmiş neden yatmamistir bu sizce ne yapabilirim

Arkadaşlar iyi akşamlar 2 ay önce falan steamden oyun alıp (250 TL) iade etmiştim yaklaşık 3 dakika falan oynamıştım iade onaylandı ve para geçer diye bekledim 250 TL çok olmadığı için de çok takmamistim ama baktım bugün tam 70 gün geçmiş neden yatmamistir bu sizce ne yapabilirim
steam desteğe yaz

Max 7 gün olması lazım, daha da gelmediyse o parayı unut kanka geri alamazsın.

Hangi banka bu

Steam cüzdan kısmında hesap ayrıntılarını inceleye bas satın alma geçmişine gir orda iade yapıldı olarak gözüküyorsa bankadan kaynaklı sorun olabilir askıda kalmıştır belki

Ziraat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz sonra ararım bankayı çok büyük bir para değil zaten de niye yatmadı
Yatmıştır kanka sen o parayı harcamış unutmuşsundur bile para iadesi ile alakalı fatura veya dekont veriyor mu steam kontrol et

Benimki 1 gün içerisinde yattı belki bankayla alakalı bir sıkıntı vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,796
Üyeler
183,893
Son üye
cudibaba
Geri