Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bakayım hocamhocam onun yerine oyunfor gibi bakiye satan sitelere bakın
bakayım hocamhocam onun yerine oyunfor gibi bakiye satan sitelere bakın
knkm 161tl ye 169tl çekmişti bi 3 5tl ye daha ihtiyacın var5 dolar yükleyeceğim güncel kurla 163.7 TL yapıyor fakat yetersiz bakiye hatası yiyorum kartta 170 TL var.Çakırkeyifim biraz acaba yanlış mı girdim bilgileri diye 3 kere denedim ama olmuyor.Yardım bekliyorum.
Bu dolar olayı çok kötü her banka bir de komisyon alıyor dolar olunca. 170'ten fazladır5 dolar yükleyeceğim güncel kurla 163.7 TL yapıyor fakat yetersiz bakiye hatası yiyorum kartta 170 TL var.Çakırkeyifim biraz acaba yanlış mı girdim bilgileri diye 3 kere denedim ama olmuyor.Yardım bekliyorum.
Hocam itemsatış tan alabilirsin fazladan para vermeye gerek yok5 dolar yükleyeceğim güncel kurla 163.7 TL yapıyor fakat yetersiz bakiye hatası yiyorum kartta 170 TL var.Çakırkeyifim biraz acaba yanlış mı girdim bilgileri diye 3 kere denedim ama olmuyor.Yardım bekliyorum.
Hocam itemsatış tan alabilirsin fazladan para vermeye gerek yok
Bu dolar olayı çok kötü her banka bir de komisyon alıyor dolar olunca. 170'ten fazladır
oyunfordan aldım beyler teşekkürler hepinizeknkm 161tl ye 169tl çekmişti bi 3 5tl ye daha ihtiyacın var