Bynogame gibi sitelerde skinleri satıp çekebilirsin ama yüzde 10 gibi büyük bir pay alıyorlarmerhaba arkadaşlar cs go felan sandıkları sattım oradaki parayı nasıl kartıma aktarabilirim acaba bi yolu var mıdır
nerden bulucaz da olacak öyle zor işBirisine hediye oyun atarsın. O da IBAN'ına parayı yollar. Bu şekilde yapabilirsin.
Tabii indirimli satman gerek.
%10 nerde alıyorlar? Bynogame en az %40 - 60 arasını alıyor.Bynogame gibi sitelerde skinleri satıp çekebilirsin ama yüzde 10 gibi büyük bir pay alıyorlar
Zaten kolay olsaydı ohoooonerden bulucaz da olacak öyle zor iş
hımmm komisyon keser oda çok sanki yaBynogame gibi sitelerde skinleri satıp çekebilirsin ama yüzde 10 gibi büyük bir pay alıyorlar
Ne kadar var hesapta?nerden bulucaz da olacak öyle zor iş
aynen öyle. Zarar buyuk olur ama nakite ihtiyacı varsa kişinin düşünebilir. EN iyis ioyun hediye etmek.%10 nerde alıyorlar? Bynogame en az %40 - 60 arasını alıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten kolay olsaydı ohoooo
Hadi ya ben 100 tllik skin satacaktım bir ara 90 veriyordu site%10 nerde alıyorlar? Bynogame en az %40 - 60 arasını alıyor.
Zaten kolay olsaydı ohoooo
Oyun daha çok skin .qsteamdaki paraları napcaz o zaman
Oyun alacak birilerine daha ucuz bir şekilde satabilirsinsteamdaki paraları napcaz o zaman
600 a yakın kardeş biraz oyun da almayı düşnüyorum indirimdenNe kadar var hesapta?
evet ama onu sürekli koşturmak gerek nerden bulacan da yapacanOyun alacak birilerine daha ucuz bir şekilde satabilirsin
öyle yapıcam knki artık paso oyun alırım çıkan kartları biriktirmek mi satmak mı mantıklıHadi ya ben 100 tllik skin satacaktım bir ara 90 veriyordu site
Oyun daha çok skin .q