Steam pazar açılmıyor?

AhmetM1

80+
Reaksiyon skoru
33
Kart satıcaktım böyle bir şey çıktı ne yapmam gerek kart satabilmem için yardım eder misiniz?

Ekler

• Screenshot_2022-08-29-18-51-32-869_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-29-18-51-32-869_com.android.chrome.jpg
    663.1 KB · Hit: 46
Kart satıcaktım böyle bir şey çıktı ne yapmam gerek kart satabilmem için yardım eder misiniz?
Steam hesabınızda guardı yeni etkinleştirdiyseniz yada guardı kapattıysanız satış yapamazsınız.Sanırım guard kullanmıyorsanızda satış yapılamıyor.
Birde steame toplamda 5 dolar yatırmış olmanız gerekiyor.

Steam hesabınızda guardı yeni etkinleştirdiyseniz yada guardı kapattıysanız satış yapamazsınız.Sanırım guard kullanmıyorsanızda satış yapılamıyor.
Steam guard 15 günden fazla açık 5 dolar kısmına gelirsek sadece gta 5 almıştım para ile 77,33 TL'ye
Post automatically merged:

Eğer tek sorun 5 dolarsa ben yaz aylarını beklemem lazım indirimli oyun alıcamda

Steam guard 15 günden fazla açık 5 dolar kısmına gelirsek sadece gta 5 almıştım para ile 77,33 TL'ye

Eğer tek sorun 5 dolarsa ben yaz aylarını beklemem lazım indirimli oyun alıcamda
5 dolardan fazla harcamışsınız zaten.İlk maddede çerezlerden bahsediyor o kısma bi bakın isterseniz

5 dolardan fazla harcamışsınız zaten.İlk maddede çerezlerden bahsediyor o kısma bi bakın isterseniz
Şuan mobilimde nasıl yapıcağımı bilmiyorum

Ayarlar kısmından onu hallettim ama gine açılmadı nedense

En kötü sanırım 15 gün daha beklerim açılır heralde

Gta 5 dün satın almıştım acaba o yüzden mi açılmadı?

Son düzenleme:
Geri