silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
Steam pazar banı açmak için steame kaç lira ödemem gerekiyor güncel olarak? Bir de nasıl ödüyoruz bu pazar banı açma parasını?
5 usd yani 135 tlSteam pazar banı açmak için steame kaç lira ödemem gerekiyor güncel olarak? Bir de nasıl ödüyoruz bu pazar banı açma parasını?
5 usd yani 135 TL
Tam 135 yatırsam olur mu? Bir de nereden yatırıyoruz pazar banı açma parasını?5 usd olması lazım
Knk neyin pazarlığını yapmaya çalışıyorsun ki 5 tl fazla yatır garanti olsun steam cüzdandan nakit yatırabilirsin , tam o değerde oyun alabilirsin , oyun içi alım yapabilirsinTam 135 yatırsam olur mu? Bir de nereden yatırıyoruz pazar banı açma parasını?
Steamde bolca param var zaten ne kadar az yatırsam o kadar iyi bana. Cüzdana yatıracağız yani değil mi?Knk neyin pazarlığını yapmaya çalışıyorsun ki 5 TL fazla yatır garanti olsun steam cüzdandan nakit yatırabilirsin , tam o değerde oyun alabilirsin , oyun içi alım yapabilirsin
harcaman lazım diye hatırlıyorumSteamde bolca param var zaten ne kadar az yatırsam o kadar iyi bana. Cüzdana yatıracağız yani değil mi?
Cüzdandaki parayı harcayınca olmuyor sanırım olsa ban atmazdı zaten düzenli oyun alıyorum.harcaman lazım diye hatırlıyorum
steamda paran varsa onu harcasan da açılır
1 sene içinde oyun alırsan ban olmazCüzdandaki parayı harcayınca olmuyor sanırım olsa ban atmazdı zaten düzenli oyun alıyorum.
EvetSteamde bolca param var zaten ne kadar az yatırsam o kadar iyi bana. Cüzdana yatıracağız yani değil mi?
60 kuruşluk oyunlar falan oluyor olmazsa birini alıp denerim ama 40-50 liraya alacağım bir oyun yok bakiye yüklerim en fazla.harcaman lazım diye hatırlıyorum
steamda paran varsa onu harcasan da açılır
bide önce 40 50 falan harca açılabilir,benimki açılmıştı zamanında
3tlye rusça bi oyun almıştım
60 kuruşa açılmaz ama denemekten zarar gelmez60 kuruşluk oyunlar falan oluyor olmazsa birini alıp denerim ama 40-50 liraya alacağım bir oyun yok bakiye yüklerim en fazla.