Dave Mustaine
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,791
Profil arka planı,çıkartma,çerçeve falan.Ne alınır bunla
Alıntıyı görüntüle
Profil arka planı,çıkartma,çerçeve falan.Ne alınır bunla
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yaw. Enver paşa nickli bir arkadaşım vardı saatlerce oynardıHOI 4e bakmak için crackli indirdim , beğenmedim zaten iyi ki almamışım
Benim arka planımı çalmış.
Oyun karmaşık ve şuanda o kadar öğrenecek kıvamda değilim. Oyun çok güzel ben salağımNasıl yaw. Enver paşa nickli bir arkadaşım vardı saatlerce oynardı
https://steamcommunity.com/id/Nasparus/ Benimki nasıl bu arada.
Lan IHDSIOU0GFH*ISEDGPHDJGNSBenim arka planımı çalmış.![]()
![]()
![]()
HOI 4e bakmak için crackli indirdim , beğenmedim zaten iyi ki almamışım
Ben öğrenmek için baya uğraşmıştım o zaman pc dandikti günler 1 dakika filan sürüyordu. Satın alacaktım ama oyun çok sarmadı. Bu tarz oyunlar seviyorsanız size Age of Civilization 2 yeni adıyla Age of History 2 öneririm bi 270 saatim var sarıyor.Oyun karmaşık ve şuanda o kadar öğrenecek kıvamda değilim. Oyun çok güzel ben salağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lan IHDSIOU0GFH*ISEDGPHDJGNS
Steamde ekli değilsin kral sakin ol![]()
Alıntıyı görüntüle
Bre densiz sen Hoi4'e nasıl laf edersin
"Şaka Maka Tarih Seviyorsanız ve arkadaşınız varsa çok sarıyor"
Oyun karmaşık ve şuanda o kadar öğrenecek kıvamda değilim. Oyun çok güzel ben salağım
AOC 2de kaç saatim olduğunu bilemezsin , çıktığından beri oynuyorum ama full telefondaBen öğrenmek için baya uğraşmıştım o zaman pc dandikti günler 1 dakika filan sürüyordu. Satın alacaktım ama oyun çok sarmadı. Bu tarz oyunlar seviyorsanız size Age of Civilization 2 yeni adıyla Age of History 2 öneririm bi 270 saatim var sarıyor.
Ben AOC 1 den beri oynarım 2 yi Steam'de gördüğümde direk tereddüt etmeden satın aldım ve ilk hafta 30 40 saat oynadım sınav haftası ders çalışacağım diye gece 2 lere kadar oynamıştım pc dandikti en iyi onu kaldırıyordu telefondanda hiç oynanamıştım ama bir süre sonra sıkıyor tekrara biniyor, hep aynı şeyi yapmak sıkıyor insanı.AOC 2de kaç saatim olduğunu bilemezsin , çıktığından beri oynuyorum ama full telefonda
Ermenistan ile Osmanlı kurmakBen AOC 1 den beri oynarım 2 yi Steam'de gördüğümde direk tereddüt etmeden satın aldım ve ilk hafta 30 40 saat oynadım sınav haftası ders çalışacağım diye gece 2 lere kadar oynamıştım pc dandikti en iyi onu kaldırıyordu telefondanda hiç oynanamıştım ama bir süre sonra sıkıyor tekrara biniyor, hep aynı şeyi yapmak sıkıyor insanı.