Reapt0r
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Merhabalar herkese , şimdi steam puan dükkanını bilenler bilir bu puanlar oyun ve oyun içi alım yapıldığında kazanılmaktadır.
Bu puanlar karşılığında emoji,arkaplan,avatar,avatar çerçevesi gibi öğeleri steam puan dükkanı üzerinden alabilirsiniz.
Şimdi çok az bir uğraşla zarara girmeden hatta kaar ettirecek şekilde steam puanı kasmayı göstereceğim.
Nasıl Yapılır
1-Öncelikle pc nizde CS:GO'nun yüklü olması gerek.
2-Steam cüzdanınızda 7.10TL bakiye olması gerekmektedir.
3-CS:GO'yu açıyoruz ve karşımıza gelen ana ekran menüsünde alttaki 2020 Takım kapsüllerini göreceksiniz.
Bu şekilde gözükmektedir.
Burada benim tercihim ortadaki 2020 RMR Meydan Okuyanlar Kapsülü,
4-Bunu oyun içinden satın alıyorsunuz.(Dikkat edin pazardan almayın oyun içi almanız gerekmektedir yoksa puan vermez)
5-CS:GO' dan çıkıp steam envanterinize gelin ve kapsülü 8.16 olacak şekilde steam pazara satışa koyun.
Kapsül anında satılmayabilir sizin satış fiyatınızın altında da satanlar mevcut bunlara aldanıp düşük fiyata koymayın.Düşük fiyatlılar satıldıktan sonra sizin eşyanız da satılıyor.
8.16TL şeklinde koyup satarsanız size 7.10TL niz geri geliyor ve aynı işlemi tekrar ediyorsunuz.
Satılması bir kaç saati bulabiliyor.
Bu şekilde az az da olsa steam puanı kasabilirsiniz.
Ben 8.16 ya koymama rağmen bazı satışlardan 4-5krş da kaar ettirmiş (kurdan dolayı galiba)
Denendi Onaylandı.
Steam puanlarımı da bu şekilde görebilirsiniz.
Herkese iyi oyunlar iyi forumlar dilerim.
Bu puanlar karşılığında emoji,arkaplan,avatar,avatar çerçevesi gibi öğeleri steam puan dükkanı üzerinden alabilirsiniz.
Şimdi çok az bir uğraşla zarara girmeden hatta kaar ettirecek şekilde steam puanı kasmayı göstereceğim.
Nasıl Yapılır
1-Öncelikle pc nizde CS:GO'nun yüklü olması gerek.
2-Steam cüzdanınızda 7.10TL bakiye olması gerekmektedir.
3-CS:GO'yu açıyoruz ve karşımıza gelen ana ekran menüsünde alttaki 2020 Takım kapsüllerini göreceksiniz.
Bu şekilde gözükmektedir.
Burada benim tercihim ortadaki 2020 RMR Meydan Okuyanlar Kapsülü,
4-Bunu oyun içinden satın alıyorsunuz.(Dikkat edin pazardan almayın oyun içi almanız gerekmektedir yoksa puan vermez)
5-CS:GO' dan çıkıp steam envanterinize gelin ve kapsülü 8.16 olacak şekilde steam pazara satışa koyun.
Kapsül anında satılmayabilir sizin satış fiyatınızın altında da satanlar mevcut bunlara aldanıp düşük fiyata koymayın.Düşük fiyatlılar satıldıktan sonra sizin eşyanız da satılıyor.
8.16TL şeklinde koyup satarsanız size 7.10TL niz geri geliyor ve aynı işlemi tekrar ediyorsunuz.
Satılması bir kaç saati bulabiliyor.
Bu şekilde az az da olsa steam puanı kasabilirsiniz.
Ben 8.16 ya koymama rağmen bazı satışlardan 4-5krş da kaar ettirmiş (kurdan dolayı galiba)
Denendi Onaylandı.
Steam puanlarımı da bu şekilde görebilirsiniz.
Herkese iyi oyunlar iyi forumlar dilerim.