Neler Yeni

steam pubg şuan alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Enes Karaca
steam de pubg 43 tl ye düşmüş hafta içi çılgınlığı diye kampanya gibi bir şey var sizce şuan mı almalıyım yoksa yazın daha fazla indirime girer mi?? not: üni için sınava hazırlanıyorum şu an alsam bile oynayamam

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Asla alınmaz. Oyunu şuan oynayanlar zaten en başından beri oynayanlar. Yani daha paraşütle inerken vurulmak istiyorsan alabilirsin.

Marianoly

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
steam de PUBG 43 TL ye düşmüş hafta içi çılgınlığı diye kampanya gibi bir şey var sizce şuan mı almalıyım yoksa yazın daha fazla indirime girer mi?? not: üni için sınava hazırlanıyorum şu an alsam bile oynayamam
alınmamalı oyun git gide kötüleşiyor 40 lirana yazık

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
PUBG bitti artık bence alma, oyuncu sayısı çok düştü artık eskisine göre çok daha geç oyuna girebiliyorsun. Oyunda çok fazla hile var yapımcılar bununla pek ilgilenmiyor bence.

yavuzhale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
hale
ben aldım oyunu seviyorsan alabilirsin oyun bulması uzun sürmüyor

ygtcntpl

80+ Bronze
steam de PUBG 43 TL ye düşmüş hafta içi çılgınlığı diye kampanya gibi bir şey var sizce şuan mı almalıyım yoksa yazın daha fazla indirime girer mi?? not: üni için sınava hazırlanıyorum şu an alsam bile oynayamam
Bence 43 TL steame vermek yerine gamepass alıp tonla oyunu doyasıya oynayabilirsin.

En İyi Cevap
7
Alınmamalı. Ben 80tl'ye aldım ama pişman oldum hiç oynamadım oyunu. Kesinlikle alma berbat bir oyun. Ha paraşütten atlarken ölmek istiyorsan alabilirsin.

Top Bottom