DLC'ler paralı olur.steam resident evil 7 aldıgımızda yanında ek paketlerı ucrestız olarak mı verıyorlar yoksa ucretlı mı dlc falan bıseyler gordum ama lutfen yardım
Gold Edition'e sahip değilsen DLC'ler oyunun yanında gelmiyor. Standart sürüm için 1 tane ücretsiz DLC bulunuyor, aşağıdaki linkten hesabına ekleyebilirsin oyuna sahipsen.steam resident evil 7 aldıgımızda yanında ek paketlerı ucrestız olarak mı verıyorlar yoksa ucretlı mı dlc falan bıseyler gordum ama lutfen yardım
oyuna sahip değilim...ek apketler de bir okadar tutar sanırsamGold Edition'e sahip değilsen DLC'ler oyunun yanında gelmiyor. Standart sürüm için 1 tane ücretsiz DLC bulunuyor, aşağıdaki linkten hesabına ekleyebilirsin oyuna sahipsen.
![]()
Not A Hero Steam'de
Chris Redfield , tüm Resident Evil 7 oyuncularına ücretsiz olan bu ek bölümde geri dönüyor.store.steampowered.com
Gold Edition'ı almalısın DLC'ler için, onun da fiyatı 399 lira şu an.oyuna sahip değilim...ek apketler de bir okadar tutar sanırsam
vaybe 44 tl ye almıştım 2-3 ay önce80 Tlyken niye almadın.
250 TL'ye alınmazsteam resident evil 7 aldıgımızda yanında ek paketlerı ucrestız olarak mı verıyorlar yoksa ucretlı mı dlc falan bıseyler gordum ama lutfen yardım
Vay be... Gözlerim yaşardı. Yıllar evvel bedavaya almışım hepsiniGold Edition'ı almalısın DLC'ler için, onun da fiyatı 399 lira şu an.
![]()
RESIDENT EVIL 7 biohazard Gold Edition Steam'de
Resident Evil 7 Gold Edition ile 2017'nin en korkunç ve en iyi oyunlarından birini deneyimleyin. Tüm Season Pass içeriği dahildir.store.steampowered.com
Aynen öyle. Capcom pahalı olduğu kadar çok sık indirime giriyor. Özellikle haftasonları. Ama ekstra fazlaca zam geldi capcom ürünlerine.250 TL'ye alınmaz
zaten sık sık indirime giriyor sık dişini 1/3 fiyatına alırsın
dlcler standart editionda extra olarak geçiyor,yani ücretli çoğu
Vay be çok vermişimvaybe 44 TL ye almıştım 2-3 ay önce