Neler Yeni

Steam sebepsiz vac ban

semiX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Semih
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 5 yıllık kullandığım cs:go oyun hesabım dün nasıl oldu bilmiyorum vac ban yedim.Lütfen şu cümleleri söylemeyin (ya abi hile kullanmasan nasıl ban yiyeceksin, imkansız öyle bir şey) ben gerçekten oyunda iyi oynadığımı düşünüyorum steam desteğe ticket attım bana altta gönderdiğim resimde yazan bilgiler söylendi.Gerçekten hesabım heba olsun istemiyorum arkadaşlar bir fikriniz yardımınız var mıdır ?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12.6 KB · Hit: 100
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    14.1 KB · Hit: 96

war20anty

80+ Bronze
Overwatch yesen sıkıntı yokta. VAC yemişsin reis zor açılır biraz. Yani söyleme demişsin ama bilgisayarında bir şeyler var.

semiX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.parti bir yazılım yüzünden yemişsin anlaşılan. Geçmiş olsun bir şey değişeceğini zannetmiyorum.
Senelerdir oynuyorum bugün mü patladı başıma başkan ? Garip gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Overwatch yesen sıkıntı yokta. VAC yemişsin reis zor açılır biraz. Yani söyleme demişsin ama bilgisayarında bir şeyler var.
Bro görüş gerçekten senin görüşün cheat engine var kullanmıyorum bile onun dışında hiç bir şey yok.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
vac yemişsin zor açılır
Sadge Twitch Emote in HD Kids T-Shirt by Mash701 | Redbubble

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 5 yıllık kullandığım cs:go oyun hesabım dün nasıl oldu bilmiyorum vac ban yedim.Lütfen şu cümleleri söylemeyin (ya abi hile kullanmasan nasıl ban yiyeceksin, imkansız öyle bir şey) ben gerçekten oyunda iyi oynadığımı düşünüyorum steam desteğe ticket attım bana altta gönderdiğim resimde yazan bilgiler söylendi.Gerçekten hesabım heba olsun istemiyorum arkadaşlar bir fikriniz yardımınız var mıdır ?
Vac yemişsin yani kaldırması o kadarda kolay değil ve neden attıklarınızda söylemek zorunda değiller

war20anty

80+ Bronze
VAC sistemi değişik vallaha anlamadım adam hileyi kullanıyor mesela 6 7 ay sonra yiyor VAC'ı. Çok saçma.

Bro görüş gerçekten senin görüşün cheat engine var kullanmıyorum bile onun dışında hiç bir şey yok.

semiX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VAC sistemi değişik vallaha anlamadım adam hileyi kullanıyor mesela 6 7 ay sonra yiyor VAC'ı. Çok saçma.
Ya bana dese ki şu şu şeyden yok adamlara daha önce güven faktörüm çok düştü diye ticket attım yine dönmediler çok fazla report bota attılar sistemleri iyi mi kötü mü gerçekten anlayamıyorum ya

Başkan stache diye bir adam var o da aynı şekilde haksız bir şekilde yedi açıldı onun banı da vac ban idi bu kadar iyi bir sistem yanlışlıkla bile olsa basit hatalar yapmamalı bence

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Harun Kayatekin
Hile açmadan VAC ban yenir mi ?
Hile açmadan, dosyalara müdahale etmeden (oyun içi skin değiştiriciler, hileler, dosya değiştirme) VAC ban yemezsiniz. Yapacak bir şeyiniz yoktur.
Vac asla haksız ban atmaz.

Jaja50

80+ Silver
Allah böyle sistemi kahretsin. Yemin ediyorum bende sebepsiz yedim, hemde şaka gibi bir olayla. Neymiş efendim doğrulamayı yaptığın cihazdan 2 farklı hesap mı ne varmış falan dedi arkadaşımla aynı telefon şeyini kullanıyorduk ikimizin de hesabına vac attı. O kadar para boşa gitti, hem prime almıştım hem de hesap dizmiştik.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

Kullanmasan bile yüklü olduğu için yemiş olabilirsin.

semiX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Semih
Hile açmadan VAC ban yenir mi ?
Hile açmadan, dosyalara müdahale etmeden (oyun içi skin değiştiriciler, hileler, dosya değiştirme) VAC ban yemezsiniz. Yapacak bir şeyiniz yoktur.
Vac asla haksız ban atmaz.
Başkan napıcam gidip hile açıp 5 6 yıllık hesabımı heba mı edicem sana saygım var ama fikrine pek katılmıyorum

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Skin Changer kullanıyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR