Payday2 coop bir oyun kim crack indir dediyse yazık.Pay day2 soygun üzerine oyundu herhalde, crack indirmek daha faydalı diyen olmuştu isterseniz öyle yapın. Ayrıca diğer konuyada yazmıştım SCP: Secret Laboratory i ekle müthiş oyun. Şahsen ben 800tl ye 3 oyun yerine daha çeşitli oyunları indirmeni tavsiye ederim bi zaman sonra sıkar.
Fiyatına göre güzel olmuş kankabiliyorum forumda acılan belki 500. konu ama sepetime başka ekleyebileceğim şey varmı
Alıntıyı görüntüle
Hiç bilgim yok kanka affet.Payday2 coop bir oyun kim crack indir dediyse yazık.
O paketi alıp 25 tl gibi bir kâr yapıyor işte. Dying Light 2'yi 174 TL'ye almak yerine 157 TL'ye hem sying light2yi hem de payday2yi alıyorPay day2 soygun üzerine oyundu herhalde, crack indirmek daha faydalı diyen olmuştu isterseniz öyle yapın. Ayrıca diğer konuyada yazmıştım SCP: Secret Laboratory i ekle müthiş oyun. Şahsen ben 800tl ye 3 oyun yerine daha çeşitli oyunları indirmeni tavsiye ederim bi zaman sonra sıkar.
2 tl oyun hocam cracke ne gerek varPay day2 soygun üzerine oyundu herhalde, crack indirmek daha faydalı diyen olmuştu isterseniz öyle yapın. Ayrıca diğer konuyada yazmıştım SCP: Secret Laboratory i ekle müthiş oyun. Şahsen ben 800tl ye 3 oyun yerine daha çeşitli oyunları indirmeni tavsiye ederim bi zaman sonra sıkar.
sekiro çekicem ben yarın geçen sefer almadım bu sefer alıcam amaGECLER PARA VARKEN ALIN OYUNLARI DOLAR KURU DAHA YUKSELIRSE STEAM YIL ICINDE EKSTRA ZAM YAPABILIR