marceline_27
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 926
oyun 2 lira. ?!Pay day2 soygun üzerine oyundu herhalde, crack indirmek daha faydalı diyen olmuştu isterseniz öyle yapın.
oyun 2 lira. ?!Pay day2 soygun üzerine oyundu herhalde, crack indirmek daha faydalı diyen olmuştu isterseniz öyle yapın.
Özür dilerim reis affet ben anlamadım öyle olduğunu.oyun 2 lira. ?!
Rdr2 yoksa bence alın hocambiliyorum forumda acılan belki 500. konu ama sepetime başka ekleyebileceğim şey varmı
Alıntıyı görüntüle
Sağ üstteki 13.21TL’nin minimum karizmabiliyorum forumda acılan belki 500. konu ama sepetime başka ekleyebileceğim şey varmı
Alıntıyı görüntüle
ya kanka neden öyle diyorsun üzülüyorum..Özür dilerim reis affet ben anlamadım öyle olduğunu.
şu oyunu ne zaman tavsiye eden birini görsem zamanında 100 liraya her gördüğümde al diye ısrar ettiğim arkadaşımın almayışı aklıma geliyor LKNSKLDGBNMRSDKFLFJMEAKLŞGNRSFKLGNRS ***** şimdi pişmanım diye ortalıkta geziniyor 380 liraya da almıyor şimdi 2k olunca da alır artık :dRdr2 yoksa bence alın hocam
2kyı geçicek sgjshsjssgsnya kanka neden öyle diyorsun üzülüyorum..
Post automatically merged:
şu oyunu ne zaman tavsiye eden birini görsem zamanında 100 liraya her gördüğümde al diye ısrar ettiğim arkadaşımın almayışı aklıma geliyor LKNSKLDGBNMRSDKFLFJMEAKLŞGNRSFKLGNRS ***** şimdi pişmanım diye ortalıkta geziniyor 380 liraya da almıyor şimdi 2k olunca da alır artık :d
Hocam oyun 2 tl + oyun online oynanabiliyor. 2 TL için cracke gerek yok bencePay day2 soygun üzerine oyundu herhalde, crack indirmek daha faydalı diyen olmuştu isterseniz öyle yapın. Ayrıca diğer konuyada yazmıştım SCP: Secret Laboratory i ekle müthiş oyun. Şahsen ben 800tl ye 3 oyun yerine daha çeşitli oyunları indirmeni tavsiye ederim bi zaman sonra sıkar.
pahalıbiliyorum forumda acılan belki 500. konu ama sepetime başka ekleyebileceğim şey varmı
Alıntıyı görüntüle
Hocam bunu görmeden yazdım özür dilerimHiç bilgim yok kanka affet.
Zaten bu dönemde ne ucuzki hocam ?pahalı
Sorun değil reis üzülme senya kanka neden öyle diyorsun üzülüyorum..
Sorun değil teşekkür ederimHocam bunu görmeden yazdım özür dilerim![]()