Steam "Şimdi Oyunda" Bildirimi Deaktivleştirme

yunus99

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba, steamda oyuna girince arkadaşlarıma "Şimdi Oyunda" Bildirimi gitmesini istemiyorum. Yani ben oyuna girince kimsenin ekranında bildirim çıksın istemiyorum, oyuna girdiğimde kimsenin köşede beliren o bildirimi almaması için ne yapmalıyım? Anlatırsanız sevinirim.

Merhaba, steamda oyuna girince arkadaşlarıma "Şimdi Oyunda" Bildirimi gitmesini istemiyorum. Yani ben oyuna girince kimsenin ekranında bildirim çıksın istemiyorum, oyuna girdiğimde kimsenin köşede beliren o bildirimi almaması için ne yapmalıyım? Anlatırsanız sevinirim.
Arkadaş listesimiydi neydi sanırım oradan ayarlara gir bildirimleri.kapat yada steam istemcisini aç sol yukarıda destek kısmında mı n3 ayarlar kısmına gir oradan bildirim olması lazım onları kapat öyle hatırlıyorum

Arkadaş listesimiydi neydi sanırım oradan ayarlara gir bildirimleri.kapat yada steam istemcisini aç sol yukarıda destek kısmında mı n3 ayarlar kısmına gir oradan bildirim olması lazım onları kapat öyle hatırlıyorum
Arkadaş listesinden bulamadım, eski konular var aslında dediğiniz şekilde ama güncellemelerden dolayı aynı değil sanırım.

Sol üstten 'Steam' yazısına tıkla > Ayarlar > Bildirimler > Arkadaş oyuna katıldığında

Hocam bu arkadaş oyuna girince bize gelmemesini sağlamıyor muydu? Tam bilmiyorum da
Sorunuzu yanlış anlamışım, kusura bakmayın, dediğiniz olayı kendinizi görünmez moduna alarak yapabilirsiniz, ben de öyle yapıyorum. Görünmez moduna aldığınızda çevrim dışı olmuyorsunuz ama çevrim dışı görünüyorsunuz, bu yüzden bildirim gitmiyor ama CS2 gibi oyunlarda oyun içinde arkadaşlar sekmesinde görünebilirsiniz.

Steam- Sağ alt arkadaşlar ve sohbet - görünmez veya çevrimdışı mod

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri