Neler Yeni

Steam Sonbahar İndirimi Oyun Tavsiyesi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
40 50 liraya kadar çıkabilirim.
Başka önerin var mı? Doomdu Metroydu Forzaydı bana gitmez.
Offline mı yoksa Online mı bişeyler istiyorsun? yada istediğin belirli bir tarz var mı

Şimdi bende oyunu satın aldım hocam %90 indirim böyle bir oyun için bulunmaz bir velinimet :D
1638292976879.png

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
2D bir oyun. Gördüğüm bildiğim bir oyun ama niye bu kadar şiddetle öneriyorsun?
Hocam öncelikle bu oyunu oynamadan önce hep bi ön yargım vardı oyuna karşı daha sonra arkadaşımın steam indirimlerinde oyunu bana hediye etmesiyse bir oynayayım dedim ve oyun oldukça sardı beni..
Oyunun evet bir hikayesi var ilerleyip oyunun hikayesini bitirebiliyorsun fakat oyun öyle bir yapılmış ki 600 saatte oynasan o hikayeyi yüzlerce kez de bitirsen seni hiç sıkmaz.
Her kitleye ve her bilgisayara hitap eden bir oyun.
Ayrıca oyunun ses ve müzikleri de mükemmel denecek kadar iyi..
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Dontaçhi Ek DLC lere gerek yok değil mi? We happy few in
yani hocam bütçeniz varsa değerlendirebilirsiniz ama olmazsa olmaz diyemem 21 TL'ye sadece oyunu alıp geçtim ben

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam öncelikle bu oyunu oynamadan önce hep bi ön yargım vardı oyuna karşı daha sonra arkadaşımın steam indirimlerinde oyunu bana hediye etmesiyse bir oynayayım dedim ve oyun oldukça sardı beni..
Oyunun evet bir hikayesi var ilerleyip oyunun hikayesini bitirebiliyorsun fakat oyun öyle bir yapılmış ki 600 saatte oynasan o hikayeyi yüzlerce kez de bitirsen seni hiç sıkmaz.
Her kitleye ve her bilgisayara hitap eden bir oyun.
Ayrıca oyunun ses ve müzikleri de mükemmel denecek kadar iyi..
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani hocam bütçeniz varsa değerlendirebilirsiniz ama olmazsa olmaz diyemem 21 TL'ye sadece oyunu alıp geçtim ben
Altı üstü bir çiftlik oyunu. Nesi o kadar güzel la?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Valheim mı çiftik oyunu mu sence?
Hocam geçen gün de dediğim gibi Valheim hakkında pek bir bilgim yok o yüzden ne dersem yalan olur.
İkisinin de videolarını izleyip kendin karar vermen en mantıklısı 2 seçenekten birini bilmediğim için ne tarafa yönlendirsem yanlış yönlendirmiş olacağım seni...

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam geçen gün de dediğim gibi Valheim hakkında pek bir bilgim yok o yüzden ne dersem yalan olur.
İkisinin de videolarını izleyip kendin karar vermen en mantıklısı 2 seçenekten birini bilmediğim için ne tarafa yönlendirsem yanlış yönlendirmiş olacağım seni...
Lan Stardew Valley çok mu sarıyo harbi? Nasıl hissediyorsun oynarken?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Lan Stardew Valley çok mu sarıyo harbi? Nasıl hissediyorsun oynarken?
Valla hocam beni aşırı sarmıştı seni bilemem biraz bakın videolara hoşuna giderse al kendi beğenmediğim oyunları başkalarına önermiyorum :D
Hani böyle chill bi oyun oynamak istersin ya heh o oyun bu oyun aşırı chill oynarken eğlendirebilecek

Top Bottom