Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Strange BrigadeOyun önerir misiniz
Darksiders Genesis
Payday 2 Legacy Edition
Stardew Valley
Fallout New Vegas
Strange BrigadeOyun önerir misiniz
Seveni çok fakat ben pek sevemedim hitman serisini, türünün en iyilerindendir ama. Seviyorsan alınırHitman 2 nasıl alınır mı
Nasıl istersenizO zaman dying light alıyım doom eternal kış indiriminde alıyım
alınırBütçe 200 TL ve hikaye oyunlarını seviyorum ve simulator tarzı oyunları seviyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ac odyssey alınır mı
@LetrionWe happy few olayı ne? Alayım mı acep?
Dostum bence Assassin's creed ya da farcry alma. Steamden alma yani. Epicte 60 liralık kuponlar veriliyor özel zamanlarda. Çoğu zaman kullandıkça geri geliyor bu kuponlar. Ben Ac originsi gold edition olarak 40 küsur liraya, ac odyssey'i de 70 mi 80 liraya mı ne almıştım gold edition olarak. Steamden almak pahalıya geliyor.Bütçe 200 TL ve hikaye oyunlarını seviyorum ve simulator tarzı oyunları seviyorum
Ac odyssey alınır mı
Türünün iyilerindendir, seviyorsanız bu tür oyunları alabilirsiniz. Bu arada Dead Island Definitive Edition'da alın.50 TL kaldı ne alayım
Satisfactory nasıldır
Hocam 1960'lar ingilteresinde geçen distopik bir aksiyon/macera açık dünya oyunu.We happy few olayı ne? Alayım mı acep?
40 50 liraya kadar çıkabilirim.Eğer 21 TL bütçen varsa ve Story oyun arıyorsan en iyi seçeneklerden birisi We Happy Few olabilir