Neler Yeni

Steam Sonbahar İndirimi Oyun Tavsiyesi

SENTOKI

80+ Bronze
Eğer hesabınızda yeterince oyun bulunuyorsa alın derim, onun dışında çok fazla oyununuz yoksa 15-20 TL lik oyunlardan 10-15 tane alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

%90 indirim çok iyiymiş alsam mı acaba
Benim oluşturduğum sepet şu şekilde metal gear solid v the definitive experince hitman 2 dying Light hearts of iron 4 sniper elite 4 mortal Kombat 11 Ultimate resident evil 7

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Benim oluşturduğum sepet şu şekilde metal gear solid v the definitive experince hitman 2 dying Light hearts of iron 4 sniper elite 4 mortal Kombat 11 Ultimate resident evil 7
Güzel seçimler, metal gear solid oynamadım sadece. Onun dışında diğerleri çok güzel oyunlar parasını hakeder, dying light ve resident evil 7'yi kesinlikle al. Arkadaşların varsa, korku oyunu seversen 10 tl'lik çok güzel co-op korku oyunları önerebilirim.

SENTOKI

80+ Bronze
Güzel seçimler, metal gear solid oynamadım sadece. Onun dışında diğerleri çok güzel oyunlar parasını hakeder, dying light ve resident evil 7'yi kesinlikle al. Arkadaşların varsa, korku oyunu seversen 10 TL'lik çok güzel co-op korku oyunları önerebilirim.
Wolfenstein serisi nasıldır ve maalesef arkadaşım yok:(

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Wolfenstein serisi nasıldır ve maalesef arkadaşım yok:(
Wolfenstein young blood oynamıştım, grafikler çok güzel ama benlik bir oyun değil. Tam olarak sevdiğiniz oyun türlerini söylerseniz daha çeşitli öneriler yapabilirim güzel oyunlar alabilirsiniz.

SENTOKI

80+ Bronze
Wolfenstein young blood oynamıştım, grafikler çok güzel ama benlik bir oyun değil. Tam olarak sevdiğiniz oyun türlerini söylerseniz daha çeşitli öneriler yapabilirim güzel oyunlar alabilirsiniz.
DOOM eternal nasıldır benim sevdiğim oyun türleri korku hayatta kalma ve fps oyunları

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
DOOM eternal nasıldır benim sevdiğim oyun türleri korku hayatta kalma ve fps oyunları
DOOM Eternal'ı bir kaç hafta önce bitirdim, şu an Steamde 50 TL, ve fiyatını hakeder. Beni korkutmadı ama çok eğlenceli gerçekten. Hayatta kalma korku seviyorsan kesinlikle ve kesinlikle Metro serisini al, Exodus dışında fiyatları şu an gayet uygun. Metro 2033 Redux ve Metro : Last Light Redux tanesi 7,75 TL şimdi diğer oyun önerilerinide yazıyorum

Subnautica
Outlast 1-2
Poppy Playtime
BIGFOOT

Tek başına oynayabilecek yürek varsa

DEVOUR 8,40 TL
Pacify 7,35 TL
Chased By Darkness 9,45 TL
Haunt Chaser 17,50 TL
Lunch Lady 8,40 TL

Dead Space serisi
The Beast Inside
Amnesia Rebirth 20,00 TL
Alien Isolation 14,75 TL

Son düzenleme:

SENTOKI

80+ Bronze
DOOM Eternal'ı bir kaç hafta önce bitirdim, şu an Steamde 50 TL, ve fiyatını hakeder. Beni korkutmadı ama çok eğlenceli gerçekten. Hayatta kalma korku seviyorsan kesinlikle ve kesinlikle Metro serisini al, Exodus dışında fiyatları şu an gayet uygun. Metro 2033 Redux ve Metro : Last Light Redux tanesi 7,75 TL şimdi diğer oyun önerilerinide yazıyorum

Subnautica
Outlast 1-2
Poppy Playtime
BIGFOOT

DEVOUR 8,40 TL
Pacify 7,35 TL
Haunt Chaser 17,50 TL
Lunch Lady 8,40 TL

Dead Space serisi
The Beast Inside
Amnesia Rebirth 20,00 TL
Alien Isolation 14,75 TL
DOOM eternal sepete ekledim birde metro ekledim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
DOOM eternal sepete ekledim birde metro ekledim
Çok iyi yapmışsın, benim hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan metro 2033 ve metro last light. Bu kadar ucuz olması çok iyi gerçekten. DOOM Eternal'de aynı şekilde çok güzel oyun. Ayriyeten sırasıyla Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux, Metro Exodus şeklinde hikaye sırası.

SENTOKI

80+ Bronze

Subnautica
Outlast 1-2
Poppy Playtime
BIGFOOT

DEVOUR 8,40 TL
Pacify 7,35 TL
Haunt Chaser 17,50 TL
Lunch Lady 8,40 TL

Dead Space serisi
The Beast Inside
Amnesia Rebirth 20,00 TL
Alien Isolation 14,75 TL
Dying light alıyım mı sizce

SENTOKI

80+ Bronze
Çok iyi yapmışsın, benim hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan metro 2033 ve metro last light. Bu kadar ucuz olması çok iyi gerçekten. DOOM Eternal'de aynı şekilde çok güzel oyun. Ayriyeten sırasıyla Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux, Metro Exodus şeklinde hikaye sırası.
DOOM eternal mı dying light mı almalıyım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dying light alıyım mı sizce
Ona oynadığım en iyi oyun diyebilirim oda parasını sonuna kadar hakeder.

DOOM eternal mı dying light mı almalıyım
İkisi farklı oyunlar hocam, sürekli böyle canavar kesmek istiyorsan doom eternal al. Ama hikaye arıyosan dying light al ikisi arasından dying light tercih ederdim

SENTOKI

80+ Bronze

İkisi farklı oyunlar hocam, sürekli böyle canavar kesmek istiyorsan doom eternal al. Ama hikaye arıyosan dying light al ikisi arasından dying light tercih ederdim
Hitman 2 nasıl alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom