Neler Yeni

steam sonbahar indirimlerinde neler alınır ?

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
forzayı kesin alıcam 50 tl ye düşer o steam cüzdanımda 125 lira var şu an neler alınabilir ?

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ets2 hitman 2 ve batman paketi almayı planlıyorum ne tür oyun sevdiğine bağlı
rekabetçi oyunlar severim bide hikayesi güzel oyunları aa witcher 3 doğru onu alim öncden oynamıştım ama alıp tekrar oynamak istiyorum bana bu hissiyatı yaşatan tek oyun

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
forzayı kesin alıcam 50 TL ye düşer o steam cüzdanımda 125 lira var şu an neler alınabilir ?
RS6, RDR2, Blazing Sails, Rust, Raft, Sea Of Thives, Dead By Daylight, Dying Light, Pacify, Devour, The Elder Scrolls V Skyrim, Forza Horizon 4 normal sürüm alma.

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RPG sever misiniz?
yani evet witcher 3 tarzı hikayeli rpg oyunlarını severim ac gibi odssey falan vardı aklıma geldi şimdi ac valhalla xbox gamepass pc de duruyorsa 1 aylık alabilirim onun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

RS6, RDR2, Blazing Sails, Rust, Raft, Sea Of Thives, Dead By Daylight, Dying Light, Pacify, Devour.
çok güzelsin abla
Mesaj otomatik birleştirildi:

The Elder scrolls V Skyrim Special Edition
skyrim beni pek sarmadı ya denedim ama işte pek zevk vermiyor bana ama genede teşekkür ederim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
yani evet witcher 3 tarzı hikayeli rpg oyunlarını severim ac gibi odssey falan vardı aklıma geldi şimdi ac valhalla xbox gamepass pc de duruyorsa 1 aylık alabilirim onun için
witcher 3'ü unut şimdi önerilerim:
JRPG olarak Monster Hunter World
RPG olarak : Fallout 4 ve New Vegas , The Elder Scrols Skyrim , Fallout 76 (Online RPG oynayamam diyorsan boşver.)
Daha rahatlatıcı bir RPG istiyorsan Stardew Valley derim cidden bu ne lan diye yaklaşma 2 günde ciddiyim 1200 dakikadır oynamışım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
PC özellikleri kıt olunca az şey alabiliyorum :(
Mafia 1, Warband Viking Conquest Reforget Edition, belki HOİ4 ve The Walking Dead.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom