Neler Yeni

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
geri ödeme kampanları ne olur acaba fikri olan var mı ?

nays mesela %20 geri veriyor riske atmadan şimdiden atsak mı biraz cüzdana?

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

JSezar

80+ Silver

Bende düşündüm ama kura göre dolara çevrilecek.alacağın varsa direkt al

• Beğen

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Ben cüzdana para atmaktansa 20 kasıma kadar gördüğüm sonradan oynayabileceğim indirimli oyunları stoklayacağım. Sana da aynısını tavsiye ederim. Dolara geçince zaten oyun fiyatları zamlanacak, ek olarak zaten dolar yerinde durmuyor sürekli tl değer kaybettiği için oradan da zarar edersin.
Ya oyun al yada paranı dolarda tut. En az bu şekilde zarar edersin.

Keyfen

80+ Bronze
Torrent baba yakında türkiye bayrağı açar ben size söylim ne uğraşcaz steamle bilmem neyle tamam dandik bir ekonomimiz olabilir afrikadaki açlık seviyesine yaklaşmış ve insanlar açlıktan yamyamlığı benimsemeye başlamış olabilir ama bizi kıskanıyolar o yüzden böyle yapıyolar bizde torrent baba ile mokoko

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Torrent baba yakında türkiye bayrağı açar ben size söylim ne uğraşcaz steamle bilmem neyle tamam dandik bir ekonomimiz olabilir afrikadaki açlık seviyesine yaklaşmış ve insanlar açlıktan yamyamlığı benimsemeye başlamış olabilir ama bizi kıskanıyolar o yüzden böyle yapıyolar bizde torrent baba ile mokoko
Ekonomik durumunuz nispeten iyiyse oyun almaya devam edin. Öbür türlü türkçe altyazı ve seslendirmeli oyunlara elveda deriz. Elbette asgari ücretliler ve öğrenciler için artık durum çok zorlaşacağından onların torrent kullanmasına artık kimse bir şey diyemez.

1721

80+ Bronze
Ekonomik durumunuz nispeten iyiyse oyun almaya devam edin. Öbür türlü türkçe altyazı ve seslendirmeli oyunlara elveda deriz. Elbette asgari ücretliler ve öğrenciler için artık durum çok zorlaşacağından onların torrent kullanmasına artık kimse bir şey diyemez.
aga ben torrent kullanmam. gerekirse oyunu oynamam olur biter, bize göre pahalı olsa bile o kadar insan emek veriyor sonuçta.

• Beğen

Keyfen

80+ Bronze
Yani maddi durumum normalde iyi ama şu ara maaşımın 6 katı kadar borcum var, kaldıki olmasada artık oyun almam mortal kombat 1 i alıcaktım onun tüm serilerini almış ve turnuvalara kadar katılmış biri olarak 1 i de alıcam mecburum çünkü ama biraz bekleticem gibi duruyo, onun dışındaki hiç bir oyunu almayı düşünmüyorum türkçe altyazı veya seslendirme olmasada olur bi oyuna 1500 tl verene kadar 1500 tl daha ekler 1 aylık ingilizce eğitimi alırım 3 ay tekrarlasam yeter zaten.

• Beğen

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
aga ben torrent kullanmam. gerekirse oyunu oynamam olur biter, bize göre pahalı olsa bile o kadar insan emek veriyor sonuçta.
Bende o yüzden dedim zaten imkanınız nispeten iyiyse emeğin karşılığını vermek lazım. Ancak sonuçta bu oyun yani, asgari ücretli biri 2 oyun alıp maaşının 1/4 ünü bir anda harcayamaz. Öğrenci için zaten çok yüksek fiyatlar. Oyun alma demek biraz acımasızlık oluyor ama elbette haklısın.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

1721

80+ Bronze
Bende o yüzden dedim zaten imkanınız nispeten iyiyse emeğin karşılığını vermek lazım. Ancak sonuçta bu oyun yani, asgari ücretli biri 2 oyun alıp maaşının 1/4 ünü bir anda harcayamaz. Öğrenci için zaten çok yüksek fiyatlar. Oyun alma demek biraz acımasızlık oluyor ama elbette haklısın.
epic gamesten devam hocam yapacak bir şey yok

• Beğen

Bora_Life

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
bora ekin
İlgilendiği Kategoriler
PC oyunları
Benim için daha iyi,fakat zar zor pc alan arkadaşlar için geçmiş olsun...

BabaVoss7

80+ Silver
Gamepass i almayıp ben steamciyim diyenlerin gözü yaşlı

Top Bottom