Bakalım epicgames,ps türkiye ve xbox türkiye ne yapacak.
Yükselen kura karşı yapılabilecek çok fazla bir şey yok hocam. Steam 9 yıldır çok bile dayandı bizim ekonomimize.Bakalım epicgames,ps türkiye ve xbox türkiye ne yapacak.
MW3 ön sipariş fiyatı 2000 TL zaten 70 dolardan satıyor, activision sallamıyor böyle yerel kur falan filanBen sana diyeyim insanlar COD serisi oynama hayalî kurarken boğazlarında kalacak.
Ve onlar da aynı şeyi yapacak Steam yaptı bunu Steam
boşanmalar artar"Türkiye'deki fiyatlandırma ve Steam cüzdanı bakiyeleri 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek."
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Herkese geçmiş olsun. Sonbahar indiriminden önce fiyatlandırma değişecek. Ondan da faydalanamayacağız.
Kaynak: Steam mağazası
Alıntıyı görüntüle
İyi ki oynayacak fazla vaktim olmuyor yoksa oyuna para dayanmaz Witcher 3 ü 10 yılda bitirmeyi planlıyorum"Türkiye'deki fiyatlandırma ve Steam cüzdanı bakiyeleri 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek."
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Herkese geçmiş olsun. Sonbahar indiriminden önce fiyatlandırma değişecek. Ondan da faydalanamayacağız.
Cüzdana dolar ekledikten sonra istediği kadar değişsin kur. Eklemişsin çünküO zaman mükemmel soruya geliyorum. Ea play kac lira olacak? Şuan Abd'de 499$ olanea play 40₺ yani güncel kurla 1.42$.
Steam yeni sistem ile 4.99$'lık oyun için 2.99$ öneriyor. Yani 2.99$ olursa ayda 84 liraya gelir ki güncel kira göre de bu fiyat devamlı değişir.
Yeni hevesle pc aldım ve artık hiç bir anlamı kalmadı... Neyse bizim epicimiz var dicem oda 2-3 güne aynısını yapar."Türkiye'deki fiyatlandırma ve Steam cüzdanı bakiyeleri 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek."
Alıntıyı görüntüle