Neler Yeni

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Bittik.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Bakalım epicgames,ps türkiye ve xbox türkiye ne yapacak.

• Beğen

CptSpork

80+ Bronze
Bakalım epicgames,ps türkiye ve xbox türkiye ne yapacak.
Yükselen kura karşı yapılabilecek çok fazla bir şey yok hocam. Steam 9 yıldır çok bile dayandı bizim ekonomimize.
Zaten gamepass'e zam geliyor diye biliyorum. PS zaten şuanda bile çok pahalı. Epic Games de çok dayanmaz.

• Beğen

Zadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Atakan
Ben sana diyeyim insanlar COD serisi oynama hayalî kurarken boğazlarında kalacak.

Ve onlar da aynı şeyi yapacak Steam yaptı bunu Steam
MW3 ön sipariş fiyatı 2000 TL zaten 70 dolardan satıyor, activision sallamıyor böyle yerel kur falan filan :D

• Beğen

TahinPekmez

80+ Silver
"Türkiye'deki fiyatlandırma ve Steam cüzdanı bakiyeleri 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek."

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Herkese geçmiş olsun. Sonbahar indiriminden önce fiyatlandırma değişecek. Ondan da faydalanamayacağız.

Kaynak: Steam mağazası

Alıntıyı görüntüle
boşanmalar artar

• Beğen

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
"Türkiye'deki fiyatlandırma ve Steam cüzdanı bakiyeleri 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek."

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Herkese geçmiş olsun. Sonbahar indiriminden önce fiyatlandırma değişecek. Ondan da faydalanamayacağız.

İyi ki oynayacak fazla vaktim olmuyor yoksa oyuna para dayanmaz Witcher 3 ü 10 yılda bitirmeyi planlıyorum

Mert

80+ Silver
Korsan oyuna ciddi şekilde karşıydım ancak yeni fiyatlarla nasıl başa çıkarız bilmiyorum.

• Beğen

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
uğur demirel
steam aşa yukarı 160 oyun onlar yeter epik dolu oyunm 8 sayfa kadar ubisoft 1 sayfa var yeter

• Beğen

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
O zaman mükemmel soruya geliyorum. Ea play kac lira olacak? Şuan Abd'de 4.99$ olan ea play 40₺ yani güncel kurla 1.42$.
Steam yeni sistem ile 4.99$'lık oyun için 2.99$ öneriyor. Yani 2.99$ olursa ayda 84 liraya gelir ki güncel kira göre de bu fiyat devamlı değişir.

• Beğen

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kalemiz yıkıldı :( epic e geçcez artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman mükemmel soruya geliyorum. Ea play kac lira olacak? Şuan Abd'de 499$ olanea play 40₺ yani güncel kurla 1.42$.
Steam yeni sistem ile 4.99$'lık oyun için 2.99$ öneriyor. Yani 2.99$ olursa ayda 84 liraya gelir ki güncel kira göre de bu fiyat devamlı değişir.
Cüzdana dolar ekledikten sonra istediği kadar değişsin kur. Eklemişsin çünkü

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir

Alıntıyı görüntüle
Yeni hevesle pc aldım ve artık hiç bir anlamı kalmadı... Neyse bizim epicimiz var dicem oda 2-3 güne aynısını yapar.

• Beğen
Top Bottom