Neler Yeni

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

The Semih

80+ Gold
Şimdi düşündüm de 2018den beri falan oyun stackliyorum 700-800 oyunum var, gamepassim var. Peki zar zor para biriktirip yeni pc almış biri napıcak ki :D Adamın tek çaresi çığlığı basıp valo-lol-apex oynamak olcak:' Bir nesil pummel partysiz,party panicsiz büyüyecek...
Youtuber izlenmeleri artar şimdi oyun alamayınca oralara sarıyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

CptSpork

80+ Bronze
Hocam imkanınız varsa son zam gelmeden önce, en azından 1 yıl daha gamepass almanızı öneririm.
Nays vb. ile ne kadara geliyor hocam? Bir hesaplaması yapıldı mı bunun güncel fiyat ile?

• Beğen

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Nays vb. ile ne kadara geliyor hocam? Bir hesaplaması yapıldı mı bunun güncel fiyat ile?
Hocam onun matematiğini güncel fiyat ile yapsanız daha iyi olur. Ben zam gelmeden önce almıştım o yüzden yanlış bilgilendirmeyeyim. Ultimate almanız gerekecektir. Fiyatı şuan 120 ₺ x 12 ay = 1440 ₺
Hala daha çok ütopik bir tutar değil bence. Yeni gelen oyunların 1200 den aşağı gelmediğini düşünürsek. 1440 ₺ ye en azından 1 yıl daha kafanız kısmen rahat eder. Elbette yapabiliyorsanız net 2 yıl alın.

CptSpork

80+ Bronze
Bu arada Valve'den resmi açıklama geldi.

Özetlemek gerekirse: Türkiye ve Arjantin dahil toplam 25 ülkede bu sisteme geçiyorlar. 2 farklı grup olacakmış. Türkiye, MENA-USD (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) Arjantin ise LATAM-USD kurunda olacakmış. Yani oyun fiyatları yine özel fiyatlandırma olacak ancak eskisi gibi ülkeye özel olmayacağı için zamlar bizi bekliyor. Bunu yapmalarının sebebi ise kur her gün değiştiği için oyun geliştiricileri güncellemekte zorlanıyormuş. Valve'de ödeme yöntemleri sunarken zorluk çekiyormuş.

20 Kasımda ne kadar TL'niz varsa, o günki kur ile USD'ye çevrilecekmiş.
Oyun içi satın alımlar (CS Kapsül vb.) direk USD cinsinde olacakmış. MENA-USD Fiyatlandırması sadece oyunlar için geçerli olacakmış.

Aşağıdan açıklamanın tamamını okuyabilirsiniz:
1698191544056.png
Açıklamanın tamamı burada
Mesaj otomatik birleştirildi:

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bu arada Valve'den resmi açıklama geldi.

Özetlemek gerekirse: Türkiye ve Arjantin dahil toplam 25 ülkede bu sisteme geçiyorlar. 2 farklı grup olacakmış. Türkiye, MENA-USD (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) Arjantin ise LATAM-USD kurunda olacakmış. Yani oyun fiyatları yine özel fiyatlandırma olacak ancak eskisi gibi ülkeye özel olmayacağı için zamlar bizi bekliyor. Bunu yapmalarının sebebi ise kur her gün değiştiği için oyun geliştiricileri güncellemekte zorlanıyormuş. Valve'de ödeme yöntemleri sunarken zorluk çekiyormuş.

20 Kasımda ne kadar TL'niz varsa, o günki kur ile USD'ye çevrilecekmiş.
Oyun içi satın alımlar (CS Kapsül vb.) direk USD cinsinde olacakmış. MENA-USD Fiyatlandırması sadece oyunlar için geçerli olacakmış.

Aşağıdan açıklamanın tamamını okuyabilirsiniz:
Alıntıyı görüntüle
Açıklamanın tamamı burada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Felaket zamlar bizi bekliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Kahreden haber geldi arkadaşlar. Daha COD serisinin zamını atlatamamıştım. Bu hiç olmadı. Korsan oyunda oynamak istemiyorum, hevesle bilgisayarda almıştım :(

CptSpork

80+ Bronze

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar. Şemsiye açılıyormuş hep bir ağızdan tecrübe ediyoruz çok can yakıcı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,473
İsim
Oğuz
Hale bak dünyanın en kötü ülkeleri bu listedekiler. İçerisinde de ''Turkey''
Central America
Belize
El Salvador
Guatemala
Honduras
Nicaragua
Panama

South America
Argentina
Bolivia
Ecuador
Guyana
Paraguay
Suriname
Venezuela

MENA-USD Region
Middle East
Bahrain
Egypt
Iraq
Jordan
Lebanon
Oman
Palestine
Turkey
Yemen

North Africa
Algeria
Libya
Morocco
Tunisia
Sudan

• Üzgün

CptSpork

80+ Bronze
Hale bak dünyanın en kötü ülkeleri bu listedekiler. İçerisinde de ''Turkey''
Central America
Belize
El Salvador
Guatemala
Honduras
Nicaragua
Panama

South America
Argentina
Bolivia
Ecuador
Guyana
Paraguay
Suriname
Venezuela

MENA-USD Region
Middle East
Bahrain
Egypt
Iraq
Jordan
Lebanon
Oman
Palestine
Turkey
Yemen

North Africa
Algeria
Libya
Morocco
Tunisia
Sudan
Şu listede bizim gibi potansiyelli, imkanı olan bi ülke var mıdır acaba... Yazık vallahi şu ülkenin düştüğü duruma, hale bak.

The Semih

80+ Gold
1698193023260.png

Son satın aldığım oyunun çocukluk nostaljim olduğunu nereden bilebilirdim ki

Top Bottom