Hocam kasalar itemler zaten güncel kura göre satilmiyor mu ki? Oyun atıyorum 10 dolardan 15 dolar olacak kasalar ise 44tlden 1.70dolara dönecek ben yanlış mı anlamışım?Dolara dönerse steam bakiyeleri, oyun içi içerikleri de dolar hesabında satılacak demek ki. CS2 kasalar çıkartmalar vs. Para yüklemeyip oyunlardan bakiye kasanlar için çok bir problem yok gibi. Direk oyun alanlar için çok sıkıntı. TL ye göre 500 TL olan oyun global hesaba dönecek bize gelişi 1500 2000 TL yi bulacak gibi. Bizim sağlık bakanlığının bir sözü var. Kurtulmanın tek yolu oyun almamak
adı da Tream olsunTürkler olarak kendi platformumuzu kuralım
Ben de öyle düşünüyorum. Büyük oyunlarda bir sorun olmaz gibi görünüyor, ama indie oyunlar acımayacak gibi.gençler bölgesel fiyatlandırma var. yine aynı fiyatlara tekabul edecek hemen hemen, ama zammı umursamayan babayiğit yayıncıların oyunları bu sefer artacak. 60 dolarlık oyun 35 dolar mı ne bizim bölgesel fiyatlandırmada. Bizi yine arap ülkesi olarak aldılar bölgeye ayrı bi durum ama, neyse...
Hayır dolardan. Steam pazarı zaten dolar üzerinden işliyordu o yüzden değişen bir şey yok. Sadece oyun içi fiyatlar dolar olduğu için onlarda bir kaç değişiklik olur.CS skinleri TL den devam edecek dimi ?
Evet itemler dolar üzerinden zatenHocam kasalar itemler zaten güncel kura göre satilmiyor mu ki? Oyun atıyorum 10 dolardan 15 dolar olacak kasalar ise 44tlden 1.70dolara dönecek ben yanlış mı anlamışım?