Neler Yeni

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

Reav

80+ Silver
"Türkiye'deki fiyatlandırma ve Steam cüzdanı bakiyeleri 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek."

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Herkese geçmiş olsun. Sonbahar indiriminden önce fiyatlandırma değişecek. Ondan da faydalanamayacağız.

Kaynak: Steam mağazası

Alıntıyı görüntüle
Zaten crack kullanmaya başlamıştım 10tl olduktan sonra bir oyuna 1000tl vermek akıl kârı iş değil

Aykut D.

80+ Gold
bi kağıt parçası için hayallerimizi sattın, steam bu musun sen ? para mı kurtaracak seni
Mesaj otomatik birleştirildi:

steam bizden çekilirse bende onlardan çekilirim. hadi eyw EPİC GAMES ADAM!
Steam daşmı yesin çok bile dayandılar.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Koray Yıldız
bir oyuna 300TL üzeri vermeyi saçma görüyordum zaten, ya oynamam ya torrent napayım artık...

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

JANEH

80+ Bronze
Af edersiniz ama oyun oynamak yerine ingilizcenizi geliştirip oyun satın almayıp yurt dışına dövizimizi kayıp etmeyip Torrent indirip bütün oyunları çok daha güzel bir şekilde alt yazı olmadan ingilizce anlayarak oynasak çok daha güzel olur adamlar ingilizce yapıyor zaten bu sayede çok daha güzel bir oyun deneyimi alırız. hemde paramız cebimizde kalır parası olanlar satın alarak devam edebilir ama ben olması gerekeni söylüyorum rtx 4060'ın yoksa en azından oyunlardan zevk alamazsın yazları para biriktirip şuanda ingilizce kasarsanız mis gibi eylül ayında bütün oyunları bedava ya akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:
  • Beğen

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bu arada arkadaşlar, torrent kullanımını meşrulaştırmazsanız iyi olur. Bedeli olan bir şeyi hiç bir zaman bedelsiz elde edemezsiniz.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
"Türkiye'deki fiyatlandırma ve Steam cüzdanı bakiyeleri 20 Kasım'dan itibaren USD'ye dönüşecek."

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Herkese geçmiş olsun. Sonbahar indiriminden önce fiyatlandırma değişecek. Ondan da faydalanamayacağız.

Kaynak: Steam mağazası
Kaynak linki: https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/2720-4EC7-B95A-1D2A

Fiyatlandırma ile alakalı daha detaylı türkçe içerik isterseniz (link için @ApRâ kullanıcısına teşekkürler);
https://www.linkedin.com/pulse/steamden-türkiyede-bazlı-fiyatlama-politikası-mehmet-çakan-ack1f/?trackingId=eBvQWADg5up8jzAP6ZWDbA==

Alıntıyı görüntüle
Aşırı tepki görmesi lazımda kimsenin umrunda değil artık

• Beğen

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Top Bottom