black desert onlineRamazanda vakit geçirecek bedava oyun arıyorum epic games veya steam dan olabilir ???
aga sana oyun önermek yerine birbirine girmişler EQWEQWEEQWDADASDWADADRamazanda vakit geçirecek bedava oyun arıyorum epic games veya steam dan olabilir ???
Çok doğru. CSGO nün artık zor duruma düşmesini istiyorum ki oyunla ilgilensinlerçok kaba bir dilin var ve csgonun hile korumasının kötü olduğunu halen kabullenmiyorsunuz , tekrar dediğim gibi bu bir önzel yargı değil nesnel yargı
zorunda değilim öyle bir kural yok , malum forum değil burasıAyrıca şu cümlelere büyük harf ile başla artık.
Malum forum derken? Ortalama bir DA forum kullanıcısının ortalama zekası böyle oluyor işte.zorunda değilim öyle bir kural yok , malum forum değil burası
burada yazım kurallarında katı bir uygulama yokMalum forum derken? Ortalama bir DA forum kullanıcısının ortalama zekası böyle oluyor işte.
Vay beee! Gerçekten mi? Çok teşekkür ederim anlamamıştım.burada yazım kurallarında katı bir uygulama yok
CS Source. Pc kötü iken bi 200 saat gömmüştüm. İndirimde 1.8TL oluyorRamazanda vakit geçirecek bedava oyun arıyorum epic games veya steam dan olabilir ???
Olum amacınız ne adam oyun istemişti sadece 3. forum savaşını çıkarttınız lnaMalum forum derken? Ortalama bir DA forum kullanıcısının ortalama zekası böyle oluyor işte.