skin alıp ticaret sitelerine satarsan bi kısmını alabiliyorsunSteamden para çekebiliyoz mu
Hiç bir oyuna 1 kuruş yatırmayan bneVay be.Bende 5 liralık oyun alırken 2 gün düşünüyorum
cs nin sürekli çok oynanmasının sebeplerinden birisi pazar mantığı. Sürekli para kazanabiliyorsunHocam bende skin üzerinden trade şeklinde kazanca başladım şuan envanterim redline alıcak düzeyde ki trade ile redline alıcam envanterimin en sevdiğim kısmı da hiçbir şekilde envanterime para vermedim
Başlangıçta bir miktar para yatırmak gerekiyor. Yakında bi rehber yapmayı düşünüyorumbu işe nerden nsıl başlanır ben de çok merak ettim açıkcası
hocam bir deseni al sat mı yapıyorsunuz yapıyorsanızda daha pahalıya nasıl satıyorsunuzcs nin sürekli çok oynanmasının sebeplerinden birisi pazar mantığı. Sürekli para kazanabiliyorsun
önce belli bir miktar yatırmak gerekiyor sanırım yatırsam bende uğraşmak istiyorumÖncelikle merhaba yaklaşık 2 yıldan fazla süredir steam de nasıl para kazandığımı anlatmak istedim belki birilerinin işine yarar sadece cs go ve PUBG den aldığım kasalarla 2-3 yıl önce steam de 300 400 lira civarında param vardı kendi cebimden 400 lira kadar koyup bıçak al-sat yapmaya başladım. O zamanlar fiyatlar biraz düşük olduğu için çok kazancım olmadığı için biraz daha sevilen bıçakları alıp Steam-Topluluk-Tartışmalar kısmına girip takas bölümünde başlık açmaya başladım. Örneğin doppler gibi bıçak skinlerini alıp savaş görmüş kuzey ormanı gibi az tercih edilen bıçaklarla takas etmeye başladım. Her bıçaktan minimum 40-50 lira kazancım oluyodu. Sonrasında 1 haftalık takas banı gelince pazar üzerinden al-sat yapmaya başladım. Şu ana kadar yaklaşık +1500 para bynogame üzerinden çektim anlık olarakta 3350 lira steam cüzdanımda bulunuyor. oyunlar içinde bayağı para harcamış bulunuyorum. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
nasıl bulabilirim pekisürekli ataştırmak gerekiyor. Paylaştığım resimde bi örneği var. 1850 liraya aldığım bıçağı 2220 liraya sattım ve 1930 lira civarı geldi bana. Böyle sipariş fiyatıyla satış fiyatı farkı fazla olan skinleri bulmak gerekiyor
bende operasyon biletiyle yakşalık 200 tl kastım olurmu 200 tl ilenasıl bulabilirim peki