Neler Yeni

Steam üzerinden para kazanma

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben 4 yıl önce cs ye 25 tl verdiğime üzülüyorum adam tonlarca para kazanıyor

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Hocam bende skin üzerinden trade şeklinde kazanca başladım şuan envanterim redline alıcak düzeyde ki trade ile redline alıcam envanterimin en sevdiğim kısmı da hiçbir şekilde envanterime para vermedim

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Hocam bende skin üzerinden trade şeklinde kazanca başladım şuan envanterim redline alıcak düzeyde ki trade ile redline alıcam envanterimin en sevdiğim kısmı da hiçbir şekilde envanterime para vermedim
cs nin sürekli çok oynanmasının sebeplerinden birisi pazar mantığı. Sürekli para kazanabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu işe nerden nsıl başlanır ben de çok merak ettim açıkcası
Başlangıçta bir miktar para yatırmak gerekiyor. Yakında bi rehber yapmayı düşünüyorum

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
sürekli ataştırmak gerekiyor. Paylaştığım resimde bi örneği var. 1850 liraya aldığım bıçağı 2220 liraya sattım ve 1930 lira civarı geldi bana. Böyle sipariş fiyatıyla satış fiyatı farkı fazla olan skinleri bulmak gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Öncelikle merhaba :) yaklaşık 2 yıldan fazla süredir steam de nasıl para kazandığımı anlatmak istedim belki birilerinin işine yarar :) sadece cs go ve PUBG den aldığım kasalarla 2-3 yıl önce steam de 300 400 lira civarında param vardı kendi cebimden 400 lira kadar koyup bıçak al-sat yapmaya başladım. O zamanlar fiyatlar biraz düşük olduğu için çok kazancım olmadığı için biraz daha sevilen bıçakları alıp Steam-Topluluk-Tartışmalar kısmına girip takas bölümünde başlık açmaya başladım. Örneğin doppler gibi bıçak skinlerini alıp savaş görmüş kuzey ormanı gibi az tercih edilen bıçaklarla takas etmeye başladım. Her bıçaktan minimum 40-50 lira kazancım oluyodu. Sonrasında 1 haftalık takas banı gelince pazar üzerinden al-sat yapmaya başladım. Şu ana kadar yaklaşık +1500 para bynogame üzerinden çektim :) anlık olarakta 3350 lira steam cüzdanımda bulunuyor. oyunlar içinde bayağı para harcamış bulunuyorum. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım :)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
önce belli bir miktar yatırmak gerekiyor sanırım yatırsam bende uğraşmak istiyorum :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Dmdmdm
sürekli ataştırmak gerekiyor. Paylaştığım resimde bi örneği var. 1850 liraya aldığım bıçağı 2220 liraya sattım ve 1930 lira civarı geldi bana. Böyle sipariş fiyatıyla satış fiyatı farkı fazla olan skinleri bulmak gerekiyor
nasıl bulabilirim peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl bulabilirim peki
bende operasyon biletiyle yakşalık 200 tl kastım olurmu 200 tl ile

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Zamanında Warface TR oynarken 12 bin TL para kazanmıştım, o zamanları öğrenciydim ve kimseye hesap vermeden bilgisayar alınca bizimkiler nereden geldi bu bilgisayar diye sormaz mı? Oyuna ilk başlayanlardanım deyip hikayeyi anlattım ama para yatırdığımı söylemedim, sanırım yalana giriyor bu da. Bir an aklıma geldi de mutlaka anlatmalıyım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,484
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom