Neler Yeni

🔴STEAM ve CS KAPANABİLİR ! (Büyük Drama)

CupOk

80+ Bronze
Aynı şey değil, o efsanevi kartı reel paraya çevirebileceğin bir yöntem yok. Önemli bir etken bu, ki sende iyi biliyorsun ki hesabı satsan bile iyi para etmez. Kendimizi kandırmaya gerek yok haklı çıkıcam diye
iyi de hesap benim satarım buna neden karışılır ki

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Bu tabii ki yeni bir şey değil ama Üniversite yıllarımı hatırlayınca aklıma geldi. 2016 yıllarında veya 2017 de olabilir CS ile bağlantısız ama steam üzerinden açtığımız kyk'yı kaybettiğimiz siteleri hatırlayınca epey üzücü bir durum. Çünkü bunların reklamlarını yapan youtube-yayıncı kişilerin kesinlikle artık devamını getirmemeleri gerekiyor. Çünkü bu siteler 1 kişiye kazandırsa da 100 kişiye kaybettiriyor . Kumardır değildir orasında değilim ama reklamını yapan kişilerin kazandıkları gibi kimse kazanamaz. Pintisi Jahreini vs bilmiyorum kimseye de laf atmıyorum yanlış anlaşılmasın kendim de zamanında kendi bütçem altında kaybetmiş birisi olarak bunun reklamını ve olmayan kazandırma sistemine bir dur denmesi gerekiyor. Yasaklansın da demiyorum ama reklamı yapılmayan şeye merak da olmaz

Critaes

80+ Bronze
iyi de hesap benim satarım buna neden karışılır ki
Oyunlardaki hesap satışı oyun üreticileri tarafından yasaktır zaten çoğu oyunda ülkeyle alakası yok onun. Örnek vermek gerekirse Supercellin kullanım politikasına göre hesap satmak yasak zaten. Hesap al veya sat ona kimse karışamaz ama demek istediğim CS deki itemin gerçek parada karşılığı var ve Steam hesabını satmasan bile skini satabiliyorsun. Ama Clash royale de 3 lira verip efsanevi kart çıkartırsanda oyunun en güçlü kartını çıkartsanda gerçek parada karşılığı yok. O yüzden de ne kadar değerli olabilir ki hesap onu diyorum.
Değerli hesaplarda da fiyatı belirleyen en büyük etken emek, sonuçta oyun pay to win değil.

r4NG3r

80+ Silver
Bir kılıf uydururlar üstteki arkadaşın dediği gibi mesela fransada csde kasa açma sistemi yok xray sistemi var kasanin içinde ne var xrayle bakiyorsun öyle açılmış oluyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,058
İsim
Hacı
CS mi kapanacak puahhahqhahhaahaah 🤣🤣

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak Balta
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu` nun ihbarı sonucunda Keydrop sitesi kapatılmıştı , Haskoloğlu yeni çektiği videoda CS kasa sistemi ve bir çok 3. parti programa değindi ve bunları ``kumar`` olarak nitelendirdi. Çoğu ünlü yayıncının da isminden bahsederek insanları kumar a teşvik ettiğini belirtti. Video sonucunda drama çıktı ve Pinti Panda nın da araya girmesiyle drama iyice büyüdü. Olayın CS ve Steam e de sıçrama durumu var ve erişim engeli gelebilir. Keydrop un daha öncede kapandığı ve mahkeme kararıyla tekrar açıldığını da belirtmekte fayda var. Kumarsa neden tekrar açılıyor:unsure:

Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz ? Steam yasaklanırsa ne yaparsınız ?

Tweetler👇

Diğer yayıncılara laf eden Pinti Panda nın da daha önce aldığı sponsorluklar yüzleri güldürttü ? :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ya hu sen ilk önce bi açıktan direkt kumar oynanan siteleri kapattırda sonra gel bizim oyunumuza karış.Gece gece sinir bastı hey Allah'ım.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,394
İsim
Kadir
Yayıncılar bu süreci çok kötü yönetiyor
Keydrop gibi sitelerle CS Fifa içerisinde açılan şeyleri bir tutuyorlar. Resmen dalga geçiyorlar. Ben merak ediyorum bu sponsorlukların keydropa faturasını kesen yayıncı var mıdır? Sonuçta iş birliği ya hani sponsorun fatura kesiyor musun bu firmaya

Hadi kestin diyelim, şansı yükseltilmiş hesap ile kasa açıyorsun bu dolandırıcılık değil mi? Bunu bilmeyen mi var diyebilirsiniz hatta daha da ileri gidelim yayıncı bunu söylesin ve bunu bilerek bu sitelere girin desin. 2025 yılında abudik gubidik kumar sitelerini tanıtmakla CS fifa içerisinde kasa-kart açmayı nasıl bir tutarsınız, bu sebepten dolayı birçok yayıncıyı izlemeyi bıraktım ben.
Bu arada geçtiğimiz yıllarda herhangi bir yayıncı bu tip sponsorluk aldığında deli gibi eleştirilir sen kumar yayıncısı mısın denirdi, şimdi ki izleyiciler yayıncıları savunuyor :kekw:

Kumardır, ve kumar yayını yapılması kanunen yasaktır. TCK 228

Rraenee ve PurpleBixi bu işlere hiç girmedi ayrıca uyardılar izleyicileri. Bu tip sitelere karşı olan yayıncıları takdir ediyorum.

Son düzenleme:

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR