Neler Yeni

🔴STEAM ve CS KAPANABİLİR ! (Büyük Drama)

Critaes

80+ Bronze
Hepsiburada da benzer sistem var. O da kapatılsın o zaman.
Hepsiburada üzerindeki oyunlar Milli Piyango denetiminde gerçekleştiriliyor. Ama tabii kumar sonuçta ama yasal.

Keydrop ve benzeri siteler kumar arkadaşlar savunulacak bir tarafı yok bunun, sponsorlu içeriklerle ve sahte bakiyelerle kazanıyor izlediğiniz yayıncılar.

Bunu savunmakla dede ve sweet oynayan yayincilari savunmak ayni sey sevdiğiniz yayincilar var diye doğru olmuyor ne yazik ki .

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hepsiburada üzerindeki oyunlar Milli Piyango denetiminde gerçekleştiriliyor. Ama tabii kumar sonuçta ama yasal.

Keydrop ve benzeri siteler kumar arkadaşlar savunulacak bir tarafı yok bunun
kaç yıldır unlost gıbı cs youtuberları oynuyor hepsını almaları lazım ama nıye acık bunca sence kımse kımsenın ne yaptıgına karısmamalı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,979
İsim
Oğuz
Bunlar drama çıkardı diye kimse Steam'i kapatamaz korkmayın öyle bir dünya yok. Dağ başında yaşamıyoruz bu bardağı taşıran son damla olur zaten gençlerin tek zevki var.
Kumar iddiasına gelirsek evet doğru senelerdir yayıncılar bu sitelerin reklamını yaparak paraları cukkalıyor. Reklam yaptıkları kişiler 10-20 yaşındaki çocuklar. Kendi takipçilerine dilenerek siteye kayıt olun para yatırın vs. diyorlar. Karaktersizlikten başka bir şey değil bu. Bu sitelerin belli algoritması olduğunu herkesin bilmesi gerek. Sen kazanırsın ama belki senin için 100 kişi kaybeder.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,056
İsim
Mehmet Aslan
Böyle bı durumdan dolayı kapanacağını sanmıyorum kendi aralarında çocuk gibi tartışıyorlar pintipanda asla sevmem seven varsa buraya gelip bana laf etsin seviyorsan seversin bana gelip savunmasınlar ben sevmiyorum şahsen yani adamın iki yüzlü olduğu da belli ne yaptıkları da belli jahrein kaç kez yayınlarında bulundum bu konu hakkında ve pintipanda sevmicek kadar neler yaptığı hakkında ki şeyler belli bu insanların çocuk kavgası Steam yansımaz ve kumarla ilgisi de yok o zaman brawl stars da kapatsinlar onun hakkında bi çok haber yapıldı televizyon da bile yayıldı çocuklar sandık alıyor yaw kumar bu baya mantıklı he nerden prim kasarım diye uğraşıyorlar cs de kapanmaz steam de yani steam kullanım şartları bile var çocuklar için mi Steam hayır bı yaş sınırı var diye biliyorum ya zaten sandık açmak kumara bile girmiyor öyle olsa genshin de kapatılsın lol de bunlar da da sandık açma var ve onlar da kendi içinde pahalı içerikler bı adam sandık açmak kumar diyip yayıncılar dan örnek veriyorsa primdir başka bir şey değil bu adam yüzünden kapanacağını sanmıyorum dramaları kendi aralarında Steam alakası yok çocuk gibi sallamaya devam etsinler <3
Yani daha önce keydrop u kapattırmış , şimdi de cs için yapıyor. Bu iş bakanlığa uzarsa sence bakanlık bunu araştırır mı yoksa amaan çek fişini mi der? Gerçekçi olalım bence çek fişi geç derler :kekw: Asla asla demeyelim :D

umtb

80+ Bronze
Keydrop yapan ne kadar adam olduğunu iddia eden kişi varsa utansın kendinden çocukları kumara teşvik ediyorlar

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,979
İsim
Oğuz
Bunu da Elraenn dışı yapmayan yayıncı kalmadı neredeyse. Hepsi karaktersiz benim gözümde.

umtb

80+ Bronze
Yani daha önce keydrop u kapattırmış , şimdi de cs için yapıyor. Bu iş bakanlığa uzarsa sence bakanlık bunu araştırır mı yok amaan çek fişini mi der? Gerçekçi olalım bence çek fişi geç derler :kekw: Asla asla demeyelim :D
Bakanlıklar düşündüğünüz gibi çalışmıyor

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Dediği mantıkla bakarsak Coinlerin hepsi kumar nasıl bir mantık bu çözemedim. Para koyuyorsun ya artıyor ya azalıyor yani kumar... E borsa da para koyuyorsun belki 3 gün de %30 para kazanbilirsin belki de kaybedebilirsin. Çok saçma bir mantık başka bir şey diyemiyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,056
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,672
İsim
Arda doğan
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu` nun ihbarı sonucunda Keydrop sitesi kapatılmıştı , Haskoloğlu yeni çektiği videoda CS kasa sistemi ve bir çok 3. parti programa değindi ve bunları ``kumar`` olarak nitelendirdi. Çoğu ünlü yayıncının da isminden bahsederek insanları kumar a teşvik ettiğini belirtti. Video sonucunda drama çıktı ve Pinti Panda nın da araya girmesiyle drama iyice büyüdü. Olayın CS ve Steam e de sıçrama durumu var ve erişim engeli gelebilir. Keydrop un daha öncede kapandığı ve mahkeme kararıyla tekrar açıldığını da belirtmekte fayda var. Kumarsa neden tekrar açılıyor:unsure:

Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz ? Steam yasaklanırsa ne yaparsınız ?

Tweetler👇

Diğer yayıncılara laf eden Pinti Panda nın da daha önce aldığı sponsorluklar yüzleri güldürttü ? :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yiyosa erişim engeli getirsinler bu millet zar zor sistem alıyor kimileri binlerce lira veriyor steam gibi geniş bir oyun platformunu kapatamazlar sonrasında alacakları ağır eleştirileri baskıları eylemleri kendileri düşünür

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,949
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Olay steama sıçramasa bile gerçekten bu sitelerin erişime kapatılması gerektiğini düşünüyorum, yayıncılar küçücük çocuklara kendi zevkleri ve ceplerini düşünerek göz göre göre kötü örnek oluyorlar, kumar batağına düşmelerine teşvik ediyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,545
Üyeler
168,311
Son üye
darksalyer67
Top Bottom