Neler Yeni

🔴STEAM ve CS KAPANABİLİR ! (Büyük Drama)

Critaes

80+ Bronze
kaç yıldır unlost gıbı cs youtuberları oynuyor hepsını almaları lazım ama nıye acık bunca sence kımse kımsenın ne yaptıgına karısmamalı
Benim fikrimi belirtecek olursam, sweet ve dede vari oyunları oynayanları göz altına alıyorlarsa bunları yapanlara da bir ayar vermeleri lazım.

Sonuçta iki tarafta da sahte bakiyelerle yalan kazançlar elde ediliyor. Keydropta sponsorluk bakiyesiyle istediği skini çekemiyor anlaşmış olduğu bir ücret var ve onu çekebiliyor.

Eninde sonunda kumar yasal değil ve yaptırımı var, olmasaydı zaten kimse kimseye karışamazdı o konuda haklısın

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,979
İsim
Oğuz
Kasa açma diyorsan elraen de açtı sadece söylüyorum neyden bahsettiğini bilmiyorum tam
Oyun içindeki kasa açma sistemi tamamen yasal. Diğer siteler Valve'nin de denetiminde olmayan ve kendilerinin de girilmesini istemediği siteler.
Elraenn o sitelerin reklamını yapmadı girip oyundan açtı teşvik de etmedi. Ben açtım siz açmayın harçlığınız yatırmayın da dedi.
Fakat diğerleri reklamını yapıp zorla sitelere para atan kişileri çekmeye çalışıyorlar sırf kendilerinin cebine para girsin diye.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Oyun içindeki kasa açma sistemi tamamen yasal. Diğer siteler Valve'nin de denetiminde olmayan ve kendilerinin de girilmesini istemediği siteler.
Elraenn o sitelerin reklamını yapmadı girip oyundan açtı teşvik de etmedi. Ben açtım siz açmayın harçlığınız yatırmayın da dedi.
Fakat diğerleri reklamını yapıp zorla sitelere para atan kişileri çekmeye çalışıyorlar sırf kendilerinin cebine para girsin diye.
He tmam anladım o mantıkta evet haklısın <3

Gurkanpiro

80+ Platinum
Benim fikrimi belirtecek olursam, sweet ve dede vari oyunları oynayanları göz altına alıyorlarsa bunları yapanlara da bir ayar vermeleri lazım.

Sonuçta iki tarafta da sahte bakiyelerle yalan kazançlar elde ediliyor. Keydropta sponsorluk bakiyesiyle istediği skini çekemiyor anlaşmış olduğu bir ücret var ve onu çekebiliyor.

Eninde sonunda kumar yasal değil ve yaptırımı var, olmasaydı zaten kimse kimseye karışamazdı o konuda haklısın
Dedıgınızde haklısınız 18 yas altı ızın bıle verılmemelı kımlık dogrulaması gereklı

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,056
İsim
Mehmet Aslan
Olay steama sıçramasa bile gerçekten bu sitelerin erişime kapatılması gerektiğini düşünüyorum, yayıncılar küçücük çocuklara kendi zevkleri ve ceplerini düşünerek göz göre göre kötü örnek oluyorlar, kumar batağına düşmelerine teşvik ediyorlar.
Bu 3. Parti kasa skin programlarıyla ilgili bir düzenleme gelebilir evet hocam haklılık payınız var. Fakat oyun içi kasa sistemlerine sallaması bu işleri araştırmış bir ``gazeteci`` için gerçekten çok amatörce ve hırsla yapılmış bir şey olduğu açık. Yine de burası kumarsa neden tekrar açılıyor diye sormak gerek. Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,979
İsim
Oğuz
Ha benim de kullandığım oldu mu evet oldu. Eskiden çok fazla kar da ettim bıçak bile çektim bu tarz sitelerden. Belki zarardan çok kar etmişimdir fakat bu sitelerin zarar üzerine kurulu olduğunu değiştirmiyor. Sen açarsın ayrı kimse sövmez fakat teşvik ediyorsan orada bir sıkıntı vardır özellikle de seni izleyen 10-20 yaş arası öğrenci ve çocuklara.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Critaes

80+ Bronze
Yiyosa erişim engeli getirsinler bu millet zar zor sistem alıyor kimileri binlerce lira veriyor steam gibi geniş bir oyun platformunu kapatamazlar sonrasında alacakları ağır eleştirileri baskıları eylemleri kendileri düşünür
Yani daha önce keydrop u kapattırmış , şimdi de cs için yapıyor. Bu iş bakanlığa uzarsa sence bakanlık bunu araştırır mı yoksa amaan çek fişini mi der? Gerçekçi olalım bence çek fişi geç derler :kekw: Asla asla demeyelim :D
Arkadaşlar Steam kapanmaz biraz mantık. Steam zaten bu siteleri resmi olarak desteklemiyor ve takas banı mevzuları ve 7 günlük kısıtlamalar bunun için zaten. Yani önlem alıyor bunun için ki devletin istediği de bu bir açıdan.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Kasa yerine skin changer alırım daha iyi

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Arkadaşlar Steam kapanmaz biraz mantık. Steam zaten bu siteleri resmi olarak desteklemiyor ve takas banı mevzuları ve 7 günlük kısıtlamalar bunun için zaten. Yani önlem alıyor bunun için ki devletin istediği de bu bir açıdan.
Haskaloğlu sadece bu siteler için değil CS GO kasa açma sistemine de kumar demiş...

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,056
İsim
Mehmet Aslan
Hocam diğer programları unut , videoyu izledin mi bilmiyorum ama direk CS ye sallıyor, keydrop u sadece örnek olarak verdim. Oyunun da fişi çekilebilir.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Haskaloğlu sadece bu siteler için değil CS GO kasa açma sistemine de kumar demiş...
Tam biz de diyoruz ki oyun içinde kasa açmak kumar değildir bu yasal zaten ve böyle bir şey olsa bir çok oyun çoktan kapanmış olurdu Steam bunun için önemleri de var kuralları da CS go deniyor kasa açmak kumar değildir yasaldır diye güvenceleri de var belirtilmiş bu o yüzden yine bir şey olmaz

quartle

80+ Gold
valla ben yıllardır her türlü siteyi denemiş biri olarak söylüyorum bi skin alacağımda vs hep sitelerden kasa açıyorum oradaki şans cs nin kendi şansından daha yüksek ve skinler daha uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,545
Üyeler
168,311
Son üye
darksalyer67
Top Bottom