Rdr 2 var spiderman çok pahalı assasin serisinin de 3 oyunu gamepasste var ordan oynayacağım.Rdr2 assasin serisi spider man remastred
Disco elysium hocamRdr 2 var spiderman çok pahalı assasin serisinin de 3 oyunu gamepasste var ordan oynayacağım.
Elden ring dlc alabilirsinElden Ring alacağım. Anomally Agent aldım. Başka ne alabilirim? Hikayeli tercihidimdir ama her türlü oyun önerebilirsiniz .
Elden ring yok sadece oyunu alacağım.Disco elysium hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elden ring dlc alabilirsin
Dlcyide alabilirsin diye yazdım oyun niyetineElden ring yok sadece oyunu alacağım.
Almak isterim de malum fiyatlar çok pahalı .Dlcyide alabilirsin diye yazdım oyun niyetine
hidayet bey amca,elimde şu an rdr 2 oynatacak pc yok..muhtemelen 2025 ocak-şubat gibi olur..kasım indirimlerinde rdr 2 10 dolara düşer mi yoksa bu yaz indirimini değerlendirmek mi gerek?Rdr 2 var spiderman çok pahalı assasin serisinin de 3 oyunu gamepasste var ordan oynayacağım.
Bence rdr 2 asla 10 dolara düşmez epic indirimlerini bekleyin kuponlu indirim olursa iyi bir fiyattan alabilirsiniz.hidayet bey amca,elimde şu an rdr 2 oynatacak pc yok..muhtemelen 2025 ocak-şubat gibi olur..kasım indirimlerinde rdr 2 10 dolara düşer mi yoksa bu yaz indirimini değerlendirmek mi gerek?