Dušan Tadić
80+ Silver
- Bütçe
- 5
İndirim bugün saat 20.00'de başlıyor. Listenizde hangi oyunlar var ve ne kadar bütçe ayırmayı planlıyorsunuz?
Parayı kapsüle yatırdım az para kaldı.Onlada oyun almam herhalde onu da kapsüle yatırım.İndirim bugün saat 20.00'de başlıyor. Listenizde hangi oyunlar var ve ne kadar bütçe ayırmayı planlıyorsunuz?
Kapsül yeteri kadar kâr ettiriyor mu ki ya?Parayı kapsüle yatırdım az para kaldı.Onlada oyun almam herhalde onu da kapsüle yatırım.
Rdr'yi vaktinde almanın mutluluğunu yaşıyorumGta 5 & RDR2 & Forza 5 bunlar dışında duruma göre kalan paraya bağlı. Önce bunları sağlama alayımda 2.5k falan olduğunda pişmanlık çekmem.
istediğim oyunlara indirim gelmez ise ggİndirim bugün saat 20.00'de başlıyor. Listenizde hangi oyunlar var ve ne kadar bütçe ayırmayı planlıyorsunuz?
CP dlc indirim gelmez- Hogwarts Legacy.
- The Last of Us.
- CP2077 Phantom liberty DLC.
- Dying Light 2
- Elden Ring.
- Sekiro.
- Marvel Spider-Man Remastered ve Miles Morales.
- Rust.
Listem bu şekilde bu yaz indirimlerinden sonra Steam dolar kuru yükselecek muhtemelen şu an ne alabiliyorsanız almaya çalışın.
AKDGAKDGSH iyi kanka ben de zamlı bir şekilde mutluluğu yaşamak istiyorum alayım gerisi ilgilendirmiyo 2k 5k ne oluyosa olsun.Rdr'yi vaktinde almanın mutluluğunu yaşıyorum
Doğru kapsüle yatırım yaparsan 1 yıl sonra min. 3-4 katını kazanabiliyorsun.Kapsül yeteri kadar kâr ettiriyor mu ki ya?