Don önemli değil zatendon alacak param yok, oyun mu alacam?![]()
valorant a dava açarsan paran olabilirdon alacak param yok, oyun mu alacam?![]()
ultimate ile normal olanın arasında ne fark varFh4 ultimate almayi dusunuyorum 90tl altina duserse
Ekstra 2 yeni harita genislemesi veriyor ve birsuru araba veriyor. Alinmasi zor olanlardanvalorant a dava açarsan paran olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ultimate ile normal olanın arasında ne fark var
Death stranding öneririm kargoyla adam dövmek çok zevkli oyunun kötü yanı geldik yoktunuz notu bırakıp kaçamıyoruz.Death stranding ve Horizon Zero Dawn almak istiyorum. Onun dışında pek bir şey almam herhalde. Çünkü bf 2042, far cry 6, DyingLight 2 ye de para ayırmam lazım.
Forza Horayzın dört ultimeyt edişınEvet herkes hangi oyunu alacağını söylesin bakalım.
Ben param yeterse portal 2 ve half life 1 almayı planlıyorum.
Adama iyicene yurtiçi yaptınız ama kojima duy sesimi yurtiçi nerdeağğ?Death stranding öneririm kargoyla adam dövmek çok zevkli oyunun kötü yanı geldik yoktunuz notu bırakıp kaçamıyoruz.
fallout al hocam.Forza Horayzın dört ultimeyt edişın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adama iyicene yurtiçi yaptınız ama kojima duy sesimi yurtiçi nerdeağğ?
Hangisini?fallout al hocam.![]()
Fiyatlara bakarak almayı düşünüyorum hocam.doğru değilmiş galibaSteam Sale Countdown | When is the next Steam Sale
Find out when the next Steam Sale will start with this beautiful countdown timer.www.whenisthenextsteamsale.com
hocam bannerlord güzel olsa da ben rdr2 öneririm forumda da bir çok kişi tavsiye ediyor
Ön siparişli oyunlar indirime giriyor mu ki?Dying Light 2 indirime girerse almayı planlıyorum
Dua edelim girsin dsfgsjdfdgfÖn siparişli oyunlar indirime giriyor mu ki?