Ready Or Not The Witcher: Enhanced Edition Hitman Contracts Hitman: Codename 47 Batman Arkham Origins BioShock The Collection Sniper Elite 4 Deluxe Edition Kingdom Come: Deliverance Royal Edition theHunter: Call of the Wild™ Titanfall® 2: Ultimate Edition High On Life DARK SOULS™ II: Bundle (DX9) Ryse: Son of Rome Metro 2033 Redux Metro Last Light Redux INSIDE Mount and Blade: Warband Undertale - Game + Soundtrack Bundle Descenders Terraria The Henry Stickmin Collection XCOM 2 Cuphead & The Delicious Last Course ARMA 3 Arma 3 Apex Just Cause 3 Alan Wake Alan Wake American Nightmare Control Ultimate Edition Büyük ihtimalle çoğunu oynamicam ama bulunsun bulunsun iyidir |
Aldığına pişman olmazsın yaklaşık 750 saatim var yorumlara aldanma oyunun eski halinden eser yokben bf 2042 aldım umarım pişman olmam hala cok olumsuz y orum var (steam hasabında 50 TL vardı onu haracamyı unutup karrta çektim )
Ready or not Doom eternal ve ELDEN RINGben bf 2042 aldım umarım pişman olmam hala cok olumsuz y orum var (steam hasabında 50 TL vardı onu haracamyı unutup karrta çektim )
Somayı bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım. Evet hocam arada biraz fiyat farkı olanlar haklısınız var ama bendede takıntı var işte tek bir yerde olsun istiyorum oyunların ve uzun süredir steame alıştığım için başka platform kullanmak istemiyorum. Sizin aldıklarınızda güzel.Mesajlarda gördüğüm kadarıyla epic kullanmıyorsun hocam ama hades epic de zam yemedi yarın 20 TL den satılacak tekrar büyük ihtimalle. Arada bu kadar fark varken çok da sistem istemeyn ve rdr 2 god of war gibi bir oyun değilken epic tercih etmeni öneririm bir de soma o fiyata değmez gibi geliyor bir kaç önce 6 7 lira civarındaydı ama sepetin gayet güzel hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Benim aldıklarım bunlar değer mi sizce? (metro , ac serisi falan epic de var)
https://steamcommunity.com/profiles/76561199047757794/ bu da steam hesabım.
bf 2042 yi çok büyük bir hevesle bekliyordum ilk çıktığında denedim aşırı kötü optimizasyon ve grafiklerden oynayamayıp sildim bu indirimde de çok uyguna geliyordu geçmiş tecrübelerimden dolayı almadım umarım pişman olmamben bf 2042 aldım umarım pişman olmam hala cok olumsuz y orum var (steam hasabında 50 TL vardı onu haracamyı unutup karrta çektim )
Kredi kartı borcu sezdimKral Steam'i sırtlamışsın maşallah
Hogwarts legacyben bf 2042 aldım umarım pişman olmam hala cok olumsuz y orum var (steam hasabında 50 TL vardı onu haracamyı unutup karrta çektim )