Steam Yaz İndirimleri

lil musty

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
3,880
Selamlar,

Böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum fakat önceden Steam Yaz İndirimlerini 25 Haziran'da başlattı. Bu tarih sürekli değişiyor mu yoksa her zaman aynı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha birde Grand Prix olur mu?

24 Haziran'da olacak diye biliyorum.

Selamlar,

Böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum fakat önceden Steam Yaz İndirimlerini 25 Haziran'da başlattı. Bu tarih sürekli değişiyor mu yoksa her zaman aynı mı?

Böyle bir konu hiç açılmadı kesinlikle. Google'a yazınca 2021 indirim tarihleri yazıyor. Önceden belli olan bir şey bu.

• Üzgün
Reaksiyonlar: baid
Kesin değil indirimin olacağı. Steam tarafından onaylanmadı. İlkbahar indirimi olmadığı gibi yaz indirimininde bu sene olmama ihtimali var.

Böyle bir konu hiç açılmadı kesinlikle. Google'a yazınca 2021 indirim tarihleri yazıyor. Önceden belli olan bir şey bu.
Bu kadar agresif cevap vermene gerek yoktu

Kesin değil indirimin olacağı. Steam tarafından onaylanmadı. İlkbahar indirimi olmadığı gibi yaz indirimininde bu sene olmama ihtimali var.
Bunun için sordum zaten bende

Selamlar,

Grand prix olmaz artık glb.

grand prix umarım bu yaz olur yada en az onun kadar iyi bir etkinlik indirim 24 haziran-8 temmuz arası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,534
Üyeler
185,279
Son üye
ItsOverHere
Geri