Böyle bir konu hiç açılmadı kesinlikle. Google'a yazınca 2021 indirim tarihleri yazıyor. Önceden belli olan bir şey bu.Selamlar,
Böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum fakat önceden Steam Yaz İndirimlerini 25 Haziran'da başlattı. Bu tarih sürekli değişiyor mu yoksa her zaman aynı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha birde Grand Prix olur mu?
Bu kadar agresif cevap vermene gerek yoktuBöyle bir konu hiç açılmadı kesinlikle. Google'a yazınca 2021 indirim tarihleri yazıyor. Önceden belli olan bir şey bu.
Bunun için sordum zaten bendeKesin değil indirimin olacağı. Steam tarafından onaylanmadı. İlkbahar indirimi olmadığı gibi yaz indirimininde bu sene olmama ihtimali var.
Grand prix olmaz artık glb.Selamlar,
Böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum fakat önceden Steam Yaz İndirimlerini 25 Haziran'da başlattı. Bu tarih sürekli değişiyor mu yoksa her zaman aynı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha birde Grand Prix olur mu?
İlkbahar indirimi her yıl olmuyor azcık araştırsan fark ederdin.Kesin değil indirimin olacağı. Steam tarafından onaylanmadı. İlkbahar indirimi olmadığı gibi yaz indirimininde bu sene olmama ihtimali var.
Ben ne dedim dostum? Okuma yazma bilsen fark ederdin.Yaz indirimleri olacak.Sadece tam tarihi bilinmiyor.
İlkbahar indirimi her yıl olmuyor azcık araştırsan fark ederdin.
yaz ındırımı her yıl oluyor.Asıl sen okumalısın.Ben ne dedim dostum? Okuma yazma bilsen fark ederdin.