Neler Yeni

🔥İndirim Steam yaz indirimlerinde alabileceğiniz kart düşürme oyunları

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Furkan Görür
arkadaşlar yaklaşık 150-200 oyunu 330tlye almıştım indirimsiz. Ortalama 250-300 arası kartlardan para geldi (700-800 kart satışı yaptım) fakat yine anaparayı çıkarmadı. Ama o zaman indirimsiz almıştım en düşük oyun fiyatı 2tl idi. Şimdi profilimi bırakıyorum size oradaki tüm 3tl altı oyunları alıp (indirimli ise yani 3tlik oyun 1tl olmuş ise) alıp kart kasmaya başlarsanız iyi kar elde edersiniz.

150-200 oyunu 330a almıştım siz 150e falan alırsınız min 100tl kar bırakır. Bu arada 30tlik parlak kart falanda düşmüştü bende. Belki sizde daha fazla kazanç bırakır. Nays ile alırsanız daha da iyi olur. Özetle 150-200tl koyacaksınız ve bakiyeniz min 300 olacak.

Arkadaş ekleyebilirsiniz :)

Profilimdeki tüm oyunlar (1-10tl arası) kart bırakacak oyunlardır. Geçen ay detaylı bir şekilde araştırıp almıştım oyunları

uydu3

80+ Silver
Tüm oyunları aldım başka oyun önerisi atan olursa sevinirim

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam o çok değişiyor parlak düşme olasılığıyla falan ama genelde oyunun fiyatı 1tl ise minimum 1.5-2tl kazanıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum gerçekten sinir bozucu olabiliyor.
iyi güzel de hesap böyle boş oyunlarla dolmuş oluyor ya. en çok ona sinirleniyorum
Oyunları gizleyebiliyorsun bana beleş keyden +18 oyun çıkmıştı destek kısmından gizledim kolayca. Kütüphaneden de olması lazım

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Oyunları gizleyebiliyorsun bana beleş keyden +18 oyun çıkmıştı destek kısmından gizledim kolayca. Kütüphaneden de olması lazım
Evet kütüphanede gizleyebiliyoruz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
60 kuruşluk oyunların çoğu 30 kuruş kar ettirir bu zamana kadar zarar ettiğim olmadı. BU siteden kart fiyatlarına bakarak alabilirsin.
Ben kur zammı steame ilk yansıdığı zaman yapmıştım 2 parlak kar dışında kâr ettiren olmadı düşen kartlarda en ucuzları değildi kimisinde en pahalı kimisinde orta fiyatlı ama uzunca bir süre pazar fiyatına alıcı bulamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nası kar ettirmiyo aga? Ben level atlamak için her set başına 7-15 lira arası para ödedim hep.

Öyle ucuz oyunların kartlarını işleye işleye bi ton rozetim oldu hatta. Attığın sitede 1-2 liraya kart seti varsa hemen alıyım ben. Boş boşuna 15 lira ödemem setlere

O kârla o kâr aynı mı hocam sen rozet işliyorsun biz satıyoruz

Top Bottom