evet düşündüm ama oyunda sadece pistte sürebiliyoruz sanırım o yüzden vazgeçmiştimAssetto corsa alabilirsin
The crew 2 dicem fakat forza dan sonra the crew i beğenmiyebilirisin oyun çok arcadeevet düşündüm ama oyunda sadece pistte sürebiliyoruz sanırım o yüzden vazgeçmiştim
the crew 2 var bende zaten forza dan önce onu oynuyordumThe crew 2 dicem fakat forza dan sonra the crew i beğenmiyebilirisin oyun çok arcade
Project cars 2 öneririm.Forza ve dirt 5 aldım ama başka bir tane daha olsun diyorum karar veremedim önerebileceğiniz var mı?
asetto corsa ultimate edition 15 tl ye düşmüş bi alıp deneyeceğim belki hoşuma giderea playden nfs serisini deniyebilirsin beğendiklerini alabilrsin payback öneririm
Gidebilir bende öyle düşünüyodum sadece pist oyunu sarmaz diye düşünüyodum gran turismo için çok sardıasetto corsa ultimate edition 15 TL ye düşmüş bi alıp deneyeceğim belki hoşuma gider
tamam alıyorm ben ozmnGidebilir bende öyle düşünüyodum sadece pist oyunu sarmaz diye düşünüyodum gran turismo için çok sardı
Farklı tarz oyun bakıyorsanForza ve dirt 5 aldım ama başka bir tane daha olsun diyorum karar veremedim önerebileceğiniz var mı?