Neler Yeni

Steam Yaz indirimlerinde beklediğiniz oyun hangisi?

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
13 yaşındayım ve hala Age of Empires 2 tadı veren bi oyun bulamadım.Şu aralar AOE 3 ile idare diyorum,yeni sistem alınca AOE2 definitive edition alacağım :D Şu dönemde çok strateji oyunu çıkmıyor ve Paradox sadece çıkartıyor.HOİ 5 çıkacakmı ben onu merak ediyorum ve sana Steel Division Serisinin 2. oyununu öneririm.
Konu aramızdaki yaş farkı değil benim hiç strateji oyunu oynamamammış hocam :rolleyes: Bende 16 yaşımdayım ve dahayeni yeni stratejiye sardım. Artık diğer türler strateji kadar ilgimi çekmiyor. Önerdiğin oyuna da bir göz attım ama bir oyunda ustalaşıp (hoi4) diğer oyuna geçmeyi hedefleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam yaz indirimleri nezaman girior kaç gün var
Daha belli değil sanırım ama Haziran sonu diyorlar.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Konu aramızdaki yaş farkı değil benim hiç strateji oyunu oynamamammış hocam :rolleyes: Bende 16 yaşımdayım ve dahayeni yeni stratejiye sardım. Artık diğer türler strateji kadar ilgimi çekmiyor. Önerdiğin oyuna da bir göz attım ama bir oyunda ustalaşıp (hoi4) diğer oyuna geçmeyi hedefleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha belli değil sanırım ama Haziran sonu diyorlar.
Strateji bağımlılık yapar.Hoi 4 te anlamadığın yer olursa yardım ederim. :giggle:

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
CS:GO itemlerinden 11 lira biriktirdiğim bakiye var hesabımda. Eğer güzel ve sevdiğim bir oyun indirime girerse biraz daha ekleyip alırım yoksa da fırsatı güzel olan bir oyun alırım.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
Top Bottom