Neler Yeni

Steam yeterince boş disk alanı yok hatası

Metro 2033

80+ Bronze
Dün Stalker 2 indiriyordum %80 de felan durdurayım yarın yaparım dedim şuan yeterince boş disk alanı yok diyor diskte 128gb boş alan var ve bu Stalker 2 nin çoğunun indirilmiş hali yani indirdiğimi silsem 300gb kadar yer olacak nasıl çözebilirim

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
Dün Stalker 2 indiriyordum %80 de felan durdurayım yarın yaparım dedim şuan yeterince boş disk alanı yok diyor diskte 128gb boş alan var ve bu Stalker 2 nin çoğunun indirilmiş hali yani indirdiğimi silsem 300gb kadar yer olacak nasıl çözebilirim
Güncellemeler için ayırıyor olabilir ssd dram için yer ayırmış olabilir windows kendi için yer ayırmış olabilir ki oyunu indirdikten sonra sana kalan alan ile Windows pek stabil çalışmayabilir ssd ömrü hızlı düşebilir

Metro 2033

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellemeler için ayırıyor olabilir ssd dram için yer ayırmış olabilir windows kendi için yer ayırmış olabilir ki oyunu indirdikten sonra sana kalan alan ile Windows pek stabil çalışmayabilir ssd ömrü hızlı düşebilir
alanda sıkıntı yok yetiyor 100gb kadar boş alan artması gerek harddisk e kurdum oyunu

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
alanda sıkıntı yok yetiyor 100gb kadar boş alan artması gerek harddisk e kurdum oyunu
Bilemiyorum ama dediğim gibi windows disk için özel alan ayırmışta olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama sen yinede temp %temp% alanını temizle ve steam üzerinde indirme verisi falan olmalı onuda sil ayarlarda olmalı

Metro 2033

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilemiyorum ama dediğim gibi windows disk için özel alan ayırmışta olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama sen yinede temp %temp% alanını temizle ve steam üzerinde indirme verisi falan olmalı onuda sil ayarlarda olmalı
olmadı oyunu silmek istemiyorum 160gb birdaha indirmem gerekicek ama mecbur silip yeniden yükleyecez gibi

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Mehmet
Stalker 2 yi indirdikten sonra bı 60gb daha diske yazma yaptı bende belki ondandır

Top Bottom