Neler Yeni

Steam yüklü oyunu bir daha indirtiyor.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Merhabalar yaklaşık bu sorun 3 aydır var steam yazma sebebim genelde steam ile yaşadığım için başlığı steam koydum yaklaşık 3 ay önce warzone indirdim ve 1 hafta sonra tekrar girdiğimde 70gb tekrar indirtti.
aradan zaman geçtikten sonra rainbow 50gblık bir update yaptırdı ben ilk başta şaşırdım daha sonra arkadaşlara sorunca 5 10 gblık bir updatededi dediler ben olayı az çok anlamaya başladım bugünde ets2yi 4gb bir daha güncelliyor
1588679328254.png

Hdd sorun olma ihtimaline karşı badsector testi yaptım hiç kırmızı çıkmadı bu sorunlar bugüne kadar hep hdd yüklü oyunlarda oluyordu bugün ssd olan oyunda aynı sorunu yaşadım sebebi nedir olması normal mi can sıkmaya başladı açıkcası

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format atıp sonrasında oyunları yedekten mi yüklediniz? mesela ets 2'yi.
Yok hayır internet hızım normal olduğu için genelde format atarken komple atarım en son formatımıda tüm disklere atmıştım

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
Yok hayır internet hızım normal olduğu için genelde format atarken komple atarım en son formatımıda tüm disklere atmıştım
dostum o zaman steam'i komple bir temizle bilgisayarından. IObit gibi bir programla kalıntıları da kaldır belki faydası olur sonra tekrar kur. Ben de geçen yedeklediğim bir dosyayı yükleyemedim. Yedeği geri almaya çalıştığımda tekrar oluyordu. Temizce bir steami kurmak sana fayda sağlayabilir diye düşünüyorum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
dostum o zaman steam'i komple bir temizle bilgisayarından. IObit gibi bir programla kalıntıları da kaldır belki faydası olur sonra tekrar kur. Ben de geçen yedeklediğim bir dosyayı yükleyemedim. Yedeği geri almaya çalıştığımda tekrar oluyordu. Temizce bir steami kurmak sana fayda sağlayabilir diye düşünüyorum.
Sadece steamde olmuyor fakat dediğim gibi call of duty warzone oyununuda tekrar indirtmişti.

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
bunu bilemedim şuan. Keşke 3 ay önce hemen fark edip geri yükleme yapsaydınız. faydası olurdu belki.

beritankorkusuz

80+ Silver
Merhabalar yaklaşık bu sorun 3 aydır var steam yazma sebebim genelde steam ile yaşadığım için başlığı steam koydum yaklaşık 3 ay önce warzone indirdim ve 1 hafta sonra tekrar girdiğimde 70gb tekrar indirtti.
aradan zaman geçtikten sonra rainbow 50gblık bir update yaptırdı ben ilk başta şaşırdım daha sonra arkadaşlara sorunca 5 10 gblık bir updatededi dediler ben olayı az çok anlamaya başladım bugünde ets2yi 4gb bir daha güncelliyor
Alıntıyı görüntüle
HDD sorun olma ihtimaline karşı badsector testi yaptım hiç kırmızı çıkmadı bu sorunlar bugüne kadar hep HDD yüklü oyunlarda oluyordu bugün SSD olan oyunda aynı sorunu yaşadım sebebi nedir olması normal mi can sıkmaya başladı açıkcası
Format atıp , format kurulumu sırasında iki sürücüyüde biçimlendirip yaparsanız kesin ve sağlıklı bir çözüm olur

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
bunu bilemedim şuan. Keşke 3 ay önce hemen fark edip geri yükleme yapsaydınız. faydası olurdu belki.
En kötü format atarım yardımlarınız için teşekkürler...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format atıp , format kurulumu sırasında iki sürücüyüde biçimlendirip yaparsanız kesin ve sağlıklı bir çözüm olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kötü format atarım yardımlarınız için teşekkürler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,679
Üyeler
166,413
Son üye
zento10
Top Bottom