SadeceSeyf
80+ Gold
Bir kaç gündür iyice netlik kazanmiş durumda. RDR ve benzeri oyunların 2000 TL bandının üstüne çıkacağı düşünülüyor.
Sanırım bu son bütçe zorlayıp oyun alınabilecek bir yaz indirimi olacak. Bu indirimlerde aldığını aldın, gelecekte çıkacak oyunlar da min 1800-2000TL'den hayırlı olsun.Yaz inidirmlerinden sonra büyük ihtimalle zam yer
aga bKeşke offline yerine online oyunları fulleseydim neyse artık csden bi drop çıkarsa rainbow çekeriz
İyi ki CS hesapları stoklamışım diyorum ya. 15 hesabım var her hafta düşen kasa ve silahları bir hesapta toplayıp 300-600TL arası bi steam bakiyesi yapıyorum.Keşke offline yerine online oyunları fulleseydim neyse artık csden bi drop çıkarsa rainbow çekeriz
Sizin afk işi patlamıştı diye hatırlıyorum hocam her hesapta drop düşene kadar kasmak fazla yorucu olmuyor mu?İyi ki CS hesapları stoklamışım diyorum ya. 15 hesabım var her hafta düşen kasa ve silahları bir hesapta toplayıp 300-600TL arası bi steam bakiyesi yapıyorum.
Oluyor da değiyor ya. Haftada bi min. 15 saatim gidiyor. Max. 1000-1100TL civarı gördüğüm de oldu. 300-600TL min.Sizin afk işi patlamıştı diye hatırlıyorum hocam her hesapta drop düşene kadar kasmak fazla yorucu olmuyor mu?