Neler Yeni

PlayStation Store'da Bazı Oyunlara Yine Zam Geldi!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
oynadığın oyunların yaş grubuna bakarsak para senden değil babandan çıkıyor para senin değil nasılsa :D kazıklanmaktan zevk alanı da ilk defa görüyorum :D
Nasıl bir kafa ya bu? Şimdi ben pixelli oyun oynarsam velet mi oluyorum? Rdr2, Gow, Gears of War gibi kanlı bıçaklı oyun oynayınca 20 yaşında ama Ratchet and Clanck, It takes two gibi oyunlar oynayınca çocuk oluyorum.

O zaman kalıbından utan kardeş hala oyun oynuyorsun. Oyun oynayacak yaşı geçmişsin. Mantığın yaşlılardan farksız.

Kısaca konudaki eziklik şöyle bir şey: Ferrarim var ama harcadığım mazotu düşünüyorum.

The Semih

80+ Gold
Dostum ilk günden PC ye gelecek sony başkanını kaynak olarak attım Allah aşkına nedir bu sizdeki inat anlamadım :D daha kimi atayım kaynak diye
Kankam ben fanboy değilim bak PC ye çıkmasını en çok ben istiyorum zaten bilen biliyo, fakat GTA 6 mesela sence ilk günden PC ye gelecek mi ? gelmeyecek çünkü Konsolun içine yatırım yapılıyor AMD ile anlaşmalar var ozaman niye konsol üretsin adamlar onu diyorum bende, İlk günden çıkarması Sony ye çok büyük zarar verir hiçbir şirket bu topa girmez.

Önceden 2 yılda PC ye geliyorsa artık 1 yılda 8 ayda gelecek bu kadar basit konu aslında, İlk günden PC ye gelecek oyunlar Crossplay destekli oyunlar olacak öyle söyleniyor. Mantıklı düşünün hocam Last of us Part 3 PC ye ilk günden gelse sence konsol alır mısın sen, PC de RTX 4090 la köklerim grafikleri yatarak oynarım TV de Konsol biter ?

99723

80+ Silver
yunus kendi açtığın başlığa cevap yazmayım diye korkudan beni engelledin çünkü attığım her mesajda senin yalanlarını çürüttüm buna konuyu okuyan herkes şahit. en sonunda korkukan konuya kilit attırdın :D

Sony başkanı Hiroki Titoki açık açık ilk günden oyunlar PC ye gelecek diyorken siz kimsiniz? yetkiniz nedir? Sony başkanından daha iyi bildiğinizi nasıl iidia edebiliyorsunuz :D komedisiniz sizi izlemek günümü lşenlendiriyor :D
Ulan seni kimse ciddiye almıyor senin kim olduğunu da biliyorlar hala insanlar ile bitmiş bir konu üzerinden yalan haberler paylaşarak algı yapıyorsun Xbox 3. parti yayıncı oldu konu kapandı ayrıca 3. parti oyunların PS5'de daha iyi çalışmasını geçtim kendi Xbox özel oyunları bile daha iyi çalışıyor.

Xbox özel oyunu Pentiment PS5'de Xbox Series X'ten daha iyi çalışıyor 3. parti oyunların PS5'de Xbox Series X'ten çok daha yüksek çözünürlük ve FPS'de çalıştığını zaten biliyorduk da kendi özel oyunlarının da PS5'de daha iyi çalışması baya komik olmuş Pentiment PS5'de 120 FPS'de çalışırken Xbox Series X'te sadece 60 FPS de çalışıyor + Xbox tarafından PlayStation'a gelecek tüm Xbox özel oyunları DualSense adaptive trigger ve haptic feedback özelliklerini destekleyecek.
Bu acı sana ömür boyu yeter Caped

@Mehmet Yılmaz artık gerekeni yapın lütfen forumu kirlettiği yeter bu trolün.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Nasıl bir kafa ya bu? Şimdi ben pixelli oyun oynarsam velet mi oluyorum? Rdr2, Gow, Gears of War gibi kanlı bıçaklı oyun oynayınca 20 yaşında ama Ratchet and Clanck, It takes two gibi oyunlar oynayınca çocuk oluyorum.

O zaman kalıbından utan kardeş hala oyun oynuyorsun. Oyun oynayacak yaşı geçmişsin. Mantığın yaşlılardan farksız.

Konudaki eziklik şöyle bir şey: Ferrarim var ama harcadığım mazotu düşünüyorum.
Kazıklanmaktan zevk alan birine başka cevabım olamaz. zaten 6'dan sonra internet kullanman yasaktır senin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan seni kimse ciddiye almıyor senin kim olduğunu da biliyorlar hala insanlar ile bitmiş bir konu üzerinden yalan haberler paylaşarak algı yapıyorsun Xbox 3. parti yayıncı oldu konu kapandı ayrıca 3. parti oyunların PS5'de daha iyi çalışmasını geçtim kendi Xbox özel oyunları bile daha iyi çalışıyor.
Xbox CEO'su Phil Spencer yalnızca bazı oyunların diğer platformlara çıkacağını açıklayalı 2 hafta ya oldu ya olmadı! mesela Starfield ve Indiana Jones'un diğer platformlara çıkmayacağını belirtti. Xbox yenilgiyi kabul etti diyorsun tam aksine yeni konsol hakkında bilgilendirme yaptılar neredeyse 10 gün önce Xbox başkanı Sarah Bond, yaptığı açıklamada, bir sonraki Xbox konsolunun şimdiye kadar görülen “en büyük teknik sıçrama” olacağını belirtti.

Xbox başkanı Bond, yeni nesil Xbox donanımıyla ilgili olarak, bu gelişmenin “bir donanım neslinde görebileceğiniz en büyük teknik sıçrama” olacağını ifade etti. Bu açıklama, Xbox’ın konsol işinden çıkabileceği veya buluta geçebileceği spekülasyonlarına karşı bir yanıt olarak görülebilir.

Microsoft Gaming CEO’su Phil Spencer, The Verge’e yaptığı açıklamada, donanım ekibinin gelecek için farklı türde donanımlar geliştirmeyi düşündüğünü belirtti. Spencer, “Farklı cihaz türlerinde pek çok fırsat görüyoruz ve hazır olur olmaz gelecekteki donanım planlarımızla ilgili ayrıntıları paylaşacağız” dedi. Bu açıklama, Xbox el konsolu gibi farklı cihazların geliştirilebileceği spekülasyonlarını güçlendirdi.

Son olarak, Xbox’ın geleceğine dair yapılan açıklamada, Xbox konsollarının “oyuncular için amiral gemisi deneyimi sunmaya devam edeceği” vurgulanırken, Game Pass’in yalnızca Xbox platformlarında sunulacağı belirtildi. Game Pass’in PlayStation veya Nintendo sistemlerine gelebileceği yönündeki söylentiler ise reddedilmiş oldu.

Xbox özel oyunu Pentiment PS5'de Xbox Series X'ten daha iyi çalışıyor 3. parti oyunların PS5'de Xbox Series X'ten çok daha yüksek çözünürlük ve FPS'de çalıştığını zaten biliyorduk da kendi özel oyunlarının da PS5'de daha iyi çalışması baya komik olmuş Pentiment PS5'de 120 FPS'de çalışırken Xbox Series X'te sadece 60 FPS de çalışıyor + Xbox tarafından PlayStation'a gelecek tüm Xbox özel oyunları DualSense adaptive trigger ve haptic feedback özelliklerini destekleyecek.

@Mehmet Yılmaz artık gerekeni yapın lütfen forumu kirlettiği yeter bu trolün.
Pentiment 120 olsa ne olur 60 olsa ne olur 2D oyunda FPS kovalıyor :D Seni defalarca çürüttüm iddialarının yalan olduğu ortaya çıktı. korkudan konuya kilit attırdın öncesine yazmamı engelledin :D

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk günden PC ye asla gelmez ozaman niye konsol üretsin adamlar mantıklı düşün, Xbox konusuna gelirsek konsol yarışını kaybettiler ama XBOX tüm oyunlarını PS ye getirmiyor mesela HALO - FORZA - COD gelmiyor benim duyduğuma göre, Sea of thieves geleceği doğrulanmış bide 3-4 tane daha oyun var. Kısacası XBOX artık genele açılıyor ve en doğru kararı aldı, PS zaten 3 yıldır PC ye oyun çıkarıyor ve satışları tatmin ettiği için bu süreci hızlandırma kararı almışlar buda mantıklı karar fakat ilk gün olayı yanlış, satış taktiğine ters bir hamle.

İlk günden PC'ye asla gelmeyeceğini anlatmaya çalışıyoruz ama işte... Yani GTA 6 ilk günden PC'ye gelecek demek gibi bir şey.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Kankam ben fanboy değilim bak PC ye çıkmasını en çok ben istiyorum zaten bilen biliyo, fakat GTA 6 mesela sence ilk günden PC ye gelecek mi ? gelmeyecek çünkü Konsolun içine yatırım yapılıyor AMD ile anlaşmalar var ozaman niye konsol üretsin adamlar onu diyorum bende, İlk günden çıkarması Sony ye çok büyük zarar verir hiçbir şirket bu topa girmez.

Önceden 2 yılda PC ye geliyorsa artık 1 yılda 8 ayda gelecek bu kadar basit konu aslında, İlk günden PC ye gelecek oyunlar Crossplay destekli oyunlar olacak öyle söyleniyor. Mantıklı düşünün hocam Last of us Part 3 PC ye ilk günden gelse sence konsol alır mısın sen, PC de RTX 4090 la köklerim grafikleri yatarak oynarım TV de Konsol biter ?
Attığım kaynakları okumamışsın işte Sony başkanı oyunların diğer platformlara çıkması kar açısından bize daha çok yarıyor o yüzden ilk günden oyunları PC ye getirmek istiyoruz diyor.

bu nesil bence böyle kötü gider önümüzdeki 5 sene içinde cloud tabanlı ps/xbox servisleri yaygınlaşacak muhtemelen konsol alan da az olacak sonraki nesillerde bu sebepten dolayı

The Semih

80+ Gold
Attığım kaynaklarda belirtiyor tüm oyunları PC ye getireceğini ilk günden geleceğini ima ediyor. Sony hesaplarına yakın olanlar ilk günden getirecekler diye kızıyor
1709035804240.png

@Yunus274 yunus bu kadar sessiz kaldıysa 600 paragraf loading

99723

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

@Yunus274 yunus bu kadar sessiz kaldıysa 600 paragraf loading
Yok banlanacak ben neden bu trol ile polemiğe gireyim bizim seviyemiz bu kadar mı düşük kendi kendine çalıp oynuyor böyle yalan haberler ve algı yapmaya devam etse de kimseyi kandıramıyor herkes gerçeğin ne olduğunun farkında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korkağın teki o önceki konuda onun iddialarını çürütünce önce başlığa yazmamı engelledi sonra konuya kilit attırdı :D
Lan şaklaban senden kimsenin korktuğu falan yok sana acıyorum hayatsızın tekisin tek amacın senin adını bile bilmeyen şirketin köleliğini yapmak Xbox sen ne kadar farklı söylemler yapsan da 3. parti yayıncı oldu ve tüm özel oyunları PlayStation'a geliyor + daha iyi hali hem de bu yüzden köşende ağlamaya devam et şirket kölesi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom