Neler Yeni

Yardım Steamapps dosyası boyutu çok fazla

Mouzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sinan
Yeni bir bilgisayar aldım ve sadece birkaç oyun kurdum ama ona rağmen yaklaşık 250GB civarında bir alan kapadı bunların belli bi kısmı bildiğim oyunlarımın kapladığı bi kısımdı ama çok fazla geldi. Sonrasında fazlalık olan dosyayı buldum ''Steamapps'' dosyası 180 gb gösteriyor bu normal midir? Steamdan sadece 2 oyun indirdim toplam alanları 40GB ediyor.
Not: bi ara steam kütüphanesini c diskinden d diskine taşıdım o sırada bir şeyler olmuş olabilir mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Yarısı yok konunun.
sizde öyle gözüküyor galiba
Yeni bir bilgisayar aldım ve sadece birkaç oyun kurdum ama ona rağmen yaklaşık 250GB civarında bir alan kapadı bunların belli bi kısmı bildiğim oyunlarımın kapladığı bi kısımdı ama çok fazla geldi. Sonrasında fazlalık olan dosyayı buldum ''Steamapps'' dosyası 180 gb gösteriyor bu normal midir? Steamdan sadece 2 oyun indirdim toplam alanları 40GB ediyor.
Not: bi ara steam kütüphanesini c diskinden d diskine taşıdım o sırada bir şeyler olmuş olabilir mi?

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
1.PNG

İndirdiğin oyunlar burada depolandığı için boyut normal.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
sizde öyle gözüküyor galiba
Yok, ben konuya 1dk içinde girdiğimde yazının yarısı yoktu. Düzenleyip gerisini eklemiş şimdi arkadaş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,517
Üyeler
168,143
Son üye
cifcenes
Top Bottom