Steamda bissürü oyunum var ama fifadan başka oyun oynamıyorum ??

Canım kardeşim 9060xt 3k oyun var diyorsun roblox mu var bedavaya düşen oyunlarmı var onu görelim 5090 olması lazım bunu yazanda
Ne alakası var güzel kardeşim 30-40 civarı hesabım var bir çoğu yedek 5090 mı alcam illa?

Canım kardeşim 9060xt 3k oyun var diyorsun roblox mu var bedavaya düşen oyunlarmı var onu görelim 5090 olması lazım bunu yazanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama şimdi 100 tan eoyun olan hesab atma bizdede var onlar sen 3k dedin 1k lık atta görelim kardeşim benim😃
Tek hesapta 3 k var mı dedim güzel kardeşim ne kastın be 🤣 tek hesaba asla yatırım yapmam çalındı mı soğuk su iç misali

Mainledigimi atayım kardeşim de kasma bu kadar be 9060 XT yi neden ezikledin ki şimdi?

Ets2 de sarıyor hocam truckersmp kur gez dolaş stres at resmen
Bir süre sonra sıkıyor ama ya.

Hocam valla her gün ilk valo sonra lol sıkılınca stres atmaya da ets2 truckersmp den giriyorume calais - duisburg miss 😅 🤣

Yok vazgeçtim kardeşim atmicam sen at ben ark ekliyim seni gireriz
Kardeşim anladım 3k oyunun var ve bir hesabı bile atamıyorsun tamam anime profilli tatlı kardeşim😄

Kardeşim anladım 3k oyunun var ve bir hesabı bile atamıyorsun tamam anime profilli tatlı kardeşim😄
Animeye karşı niye böyle yaptın ki kardeşim şimdi sende her şeyi ezikliyorsun ayıptır yaptığın valla 😅🤣

Şimdi valorant lol hesabı mı da istersen göstereyim oralara da bu 500bin ila 1milyon civarı harcama yapmış olabilirim tahmini 500 altı da olabilir tabii

Kardeşim küçük sün oyüzden daha 3k hesabım var diyorsun bir tanesini bile atamıyorsun😆
Yaş kaç bro senin bu arada merak ettim

Şimdi valorant lol hesabı mı da istersen göstereyim oralara da bu 500bin ila 1milyon civarı harcama yapmış olabilirim tahmini 500 altı da olabilir tabii

Yok kardeşim sen steam hedabını atsan yeter de onu bile atmıyorsun

Senden büyügümdür canım kardeşim steam 3k oyunum var 40 hesab diyorsun birini bile atmıyorsun 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri