hayır sadece ben bağlıyım ben bağlı olmasamda speed testte olan oran çok oynamıyorBirden çok kişi ağa bağlanıyorsa ondan dolayı olabilir.
wireless ile bağlanıyorumkablolu mu bağlanıyorsun ?
usta şimdi onu 8'e bölNeden Böyle Bilmiyorum Steam İndirme Hızım 1.8 üstüne çıkmıyor araştırdım 3.25 gibi bir değerle indirmesi gerek ama 1.8 bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim
cheat engine bunu değiştiremez ki hocam sadece görünüşü değişir indirme hızı aynı kalırcheat enginee diye bi uygulama yaz yyoutubeye cheat engine steam oyun indirme hızı yükseltme diye çıkar
dediğim gibi kral 3.25 çıkıyorusta şimdi onu 8'e böl
3,25 olur steam sunucularındada belli bir kısma olabilir ancausta şimdi onu 8'e böl
cheat engine bunu değiştiremez ki hocam sadece görünüşü değişir indirme hızı aynı kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğim gibi kral 3.25 çıkıyor
bide kablolu kullan fark etmesi lazımBüyük ihtimal ,Kablosuz olduğu için olabilir. Kablolu bağlantı yap dene bakalım. Çözülecek mi.
sabah denedim ingiltere yaptım bi an 4 e 5 e kadar çıktı bi süre öyle indirdi sonra 1.8 yine sabit kaldı3,25 olur steam sunucularındada belli bir kısma olabilir anca
usta steam kaynaklı ozamnsabah denedim ingiltere yaptım bi an 4 e 5 e kadar çıktı bi süre öyle indirdi sonra 1.8 yine sabit kaldı