Neler Yeni

Steam'dan hangi pes'i almalıyım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam sen sürekli bi 1650 ti laptop arıyorsun, apu sistem önerisi istiyorsun. Rtx 2060'a işlemci soruyorsun. Yarım saat oynama sürem var diyorsun troll konular mı?

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv
Hocam sen sürekli bi 1650 ti laptop arıyorsun, apu sistem önerisi istiyorsun. Rtx 2060'a işlemci soruyorsun. Yarım saat oynama sürem var diyorsun troll konular mı?
o ben deilim

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Oyunda yaklaşık 600 saatim var istediğinizi sorabilirsiniz.

Offline olarak oynayacaksınız bir önemi yok ancak online oynamayı düşünürseniz kesinlikle 2.5 lira fazla verip edition paket alin. Standart editiona göre 1000 myclub parası fazla veriyor ve sadece 1000 myclub parasının değeri yaklwsik 86 lira. Bunun yanında seçtiğiniz edition pakete göre icon oyuncu veriliyor. Barcelona da Messi, manu da Beckham, juventusta Ronaldo, Arsenal de bergkamp ve Bayern de Oliver kahn veriliyor

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
ben bilgisayarı 5 ay önce almıştım ve o zamandan beri 1650ti veapu sistem önerisi vs. şeyler istemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunda yaklaşık 600 saatim var istediğinizi sorabilirsiniz.

Offline olarak oynayacaksınız bir önemi yok ancak online oynamayı düşünürseniz kesinlikle 2.5 lira fazla verip edition paket alin. Standart editiona göre 1000 myclub parası fazla veriyor ve sadece 1000 myclub parasının değeri yaklwsik 86 lira. Bunun yanında seçtiğiniz edition pakete göre icon oyuncu veriliyor. Barcelona da Messi, manu da Beckham, juventusta Ronaldo, Arsenal de bergkamp ve Bayern de Oliver kahn veriliyor
hangiisni almalıyım
2021-06-30 (3).png
2021-06-30 (4).png

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler

orda bisiklet ve telefon olan konuları vermişsiniz asla apu 1650ti laptop vs.. şeyler istememişim

orda bisiklet ve telefon olan konuları vermişsiniz asla apu 1650ti laptop vs.. şeyler istememişim
ha bide oyun konusu şuan tatile girdiğimiz için o yarım saat oynama hakkı kalktı

ben bilgisayarı 5 ay önce almıştım ve o zamandan beri 1650ti veapu sistem önerisi vs. şeyler istemedim

hangiisni almalıyım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@Lyndray knk hangisini almalıyım bu paketlerden

@Lyndray

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Barcelona veya Manu paketini al. Biri oyunun en iyi orta sahası diğeri en iyi sağ açığı. Bende icon kartı dışında 5 tane daha Messi var :D sürekli hediye ediyorlar o yüzden ben Beckham için manu paketini alırdım.

Tabi oyun tarzına göre Messi de alabilirsin

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Hangi takımı tutuyorsan onu mesela ben Manchester United yapardım
Ben bu düşünceye katılmıyorum Barcelona alın. Normalin hiçbir şeye benzediği yok.
aslında hangi amaç onu bilmiyorum
mesela ben barcelona'yı aldım ne oluyor onu soruyorum
Takımlar menüsünde direkt Barcelona kadrosu oluyor onu kullanabiliyorsunuz ve özel bir Messi veriyor 97 güçte idi galiba 102'ye kadar çıkarılabiliyor

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Takımlar menüsünde direkt Barcelona kadrosu oluyor onu kullanabiliyorsunuz ve özel bir Messi veriyor 97 güçte idi galiba 102'ye kadar çıkarılabiliyor
94 başlayıp 102 ye kadar çıkıyor. Kulüp olarak barça seçildiği zaman da 103 oluyor

Top Bottom