radasamara
80+ Gold
Dahası
RDR2 harici hiçbir oyuna para vermem hepsini çatır çutur korsan oynarım.
Teşekkürler. Mass effect benim için çok özeldir. Eğer oynarsanız, severseniz ne mutlu bana.Hocam bu öneri çok hoşuma gitti. En iyi cevap seçtim.
İnşallah hocam. Düşünücem. Güzel öneriydi.Teşekkürler. Mass effect benim için çok özeldir. Eğer oynarsanız, severseniz ne mutlu bana.
indirimlerde amaArkadaşlar yaklaşık Bahar ve Yaz indirimlerinde 500 lira bütçeye oyun almayı düşünüyorum.
Benim tercihim:
Cyberpunk 2077
Control
Detroit
Horizon Zero Dawn
Siz bu bütçeye ne tercih ederdiniz? Önerilerinizi bekliyorum. Hem belki benimde fikrim değişebilir.
indirimlerde ama
forza horizion 4
rust
sea of thieves
fallout 4 goty
skyrim special edition
elder scrols online
gta trigoly+ gta ıv
dirt rally 2.0 ve 4
pes 2020 veya 21 fark etmez
battlefiedl 1
Battlefield 5Arkadaşlar yaklaşık Bahar ve Yaz indirimlerinde 500 lira bütçeye oyun almayı düşünüyorum.
Benim tercihim:
Cyberpunk 2077
Control
Detroit
Horizon Zero Dawn
Siz bu bütçeye ne tercih ederdiniz? Önerilerinizi bekliyorum. Hem belki benimde fikrim değişebilir.
video linki varmı ya ben bulamadim
hile kaynıyorBattlefield 5
Reis bf 1 hile kaynıyor. Bf 5 te 70 saatim var hile denkgelmedi hiç.video linki varmı ya ben bulamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hile kaynıyor
video linki varmı ya ben bulamadim
hile kaynıyor
haksız çıkıldıReis bf 1 hile kaynıyor. Bf 5 te 70 saatim var hile denkgelmedi hiç.
turkishmomentum
instagram sayfasına bak orda bu video. Gizli şuanda link atamadım.
forza horizon4 (kessinlikle hiç düşünmeden alınır eski fiyatına göre)Arkadaşlar yaklaşık Bahar ve Yaz indirimlerinde 500 lira bütçeye oyun almayı düşünüyorum.
Benim tercihim:
Cyberpunk 2077
Control
Detroit
Horizon Zero Dawn