Mesaj otomatik birleştirildi:
ve bütün değerli eşyalarım satılmış steamde 3 kuruş param var yabu şekilde 4 sayfa benden habersiz harcama yapılmış ve ben o gün evde yoktum bu nasıl olabiliyor
ve bütün değerli eşyalarım satılmış steamde 3 kuruş param var yabu şekilde 4 sayfa benden habersiz harcama yapılmış ve ben o gün evde yoktum bu nasıl olabiliyor
açık zaten bu nasıl olabiliyorçift doğrulamayı açın bundan sonrakileri en azından güvende olur
steam mobilde hiç bişi yapamıyorum pc de onaylama geliyor mobile giriyorum onaylamak için invalid credentials supplied diyor acaba çalındımı ne yapıcamaçık zaten bu nasıl olabiliyor
ya noluyo steam hesabım çince olmuş lütfen yardım edin
kanka çok bilgili değilim ama bi tık çalınmış gibisteam mobilde hiç bişi yapamıyorum pc de onaylama geliyor mobile giriyorum onaylamak için invalid credentials supplied diyor acaba çalındımı ne yapıcam
onu lafın gelişi dedimde bütün cs itemlerim ve bi miktar cüzdandaki bakiye 0 olmuş 4 5 sayfa item vardıhocam hesap çalınmış gibi ama değerli eşyadan kastınız sg-553 ve mag 7 desenleri değil demi başka şeylerde satılmış
ama hesaba giriş yapabiliyorum şifre falan değişmemişler ben değiştim şu an bı sıkıntı olurmuhesabınız çalınmış geçmiş olsun
Çalınmış hesabınız g.oAlıntıyı görüntülebu şekilde 4 sayfa benden habersiz harcama yapılmış ve ben o gün evde yoktum bu nasıl olabiliyor
ve bütün değerli eşyalarım satılmış steamde 3 kuruş param var ya